24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Shakhtar Donetsk’e 3 – 0 elenerek Devler Ligi’ne veda eden Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, bu mağlubiyetin ardından da aynı güveni taşıdığını belirterek, “Biz çok büyük bir takım oluşturacağız ve bu yıl sonunda taraftarlarımızı çok mutlu edeceğiz.” dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Vitor Pereira, tribüne gönderilmesiyle ilgili, “Ben duygusal bir insanım. Maçları da hayatımı yaşadığım gibi yaşıyorum. Bence ben bu cezayı kartı hak eden hiçbir şey yapmadım. 4. Hakem maç boyunca benim içinde bulunmam gereken alanla ilgilendi. Bu hakemlerin almış olduğu karardı buna saygı duymak zorundayım.” ifadelerini kullandı.

Pereira, 3 – 0’lık mağlubiyetle ilgili de “Bizim bilmemiz gereken çok önemli bir nokta var. Karşımızdaki takım aynı hocayla yıllarca beraber mücadele eden bir takım. Biz ise yeni bir takımız. Yavaş yavaş yapmamız gerekenleri yaparak çalışarak yolumuza devam ediyoruz. Herkes yüksek seviyede değil. Herkes yüksek seviyeye gelinceye kadar çalışmak zorundayız. Maçtan önce de biliyorduk zor maç olacaktı.” diye konuştu.

Shakhtar Donetsk’in bitirici anlarda kendilerinden daha etkili olduğunu da kaydeden Portekizli teknik adam, “Biz ise elde ettiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Bu akşamki fark buydu. Bu akşamki maçın tanımı bu olmalı diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Bu arada Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk maçı için çevirmenlik yapan Ukraynalı kadın tercüman Halyna Durmuş, teknik direktör Pereira'yla kendisi hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Halyna Durmuş, bir Türk vatandaşıyla evli olduğunu kaydederek, "Benimle ilgili çıkan haberlerin hepsi yanlış." dedi. Ukraynalı tercümanın açıklamalarının ardından Pereira da tercüman Durmuş’a alkışla destek verdi.

Editör: TE Bilisim