Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk karşısında kişilikli bir takım istediğini söyledi.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında yarın Shakhtar Donetsk'le karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ve futbolcu Caner Erkin, açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk karşısında cesur bir takım olarak çıkacaklarını söyledi.

Çok mutlu göründüğü yönünde bir soruyla açıklamalarına başlayan Vitor Pereira, "Mutlu olmak için sebeplerim var. Bizi, benim sevdiğim gibi büyük bir maç bekliyor. Bu yüzden mutlu olmak için fazlasıyla sebebim var. Son düdük çalana kadar da üzülecek bir şeyimin olduğunu düşünmüyorum. Maçı son ana kadar yaşarım ve üzülmem. Maç sonu için bildiğim bir tek şey var, o da çalışmaya devam edeceğimiz. Kendime olan güvenimi ve oyunculara olan inancımı sürdüreceğim. Futbolda bazı sonuçlar alırsınız. Hayat sonuçlardan ibaret değildir. Rövanşta cesaretli, kişilikli ve kazanmak isteyen bir takım istiyorum." diye konuştu.

Shakhtar Donetsk'in doping testi pozitif çıkan futbolcusu Fred'le ilgili yorum yapmaktan kaçının teknik adam, "Ben bir teknik direktörüm. Antrenmanı ve maçı bilirim. Fred konusu bizim işimiz değil. Fredli veya Fredsiz biz Shakhtar Donetsk'e hazırlandık. Zor bir takımla oynayacağız. 13 yıldır birlikte olan ve aynı sistemle oynayan bir takım. Biz ise 4 haftadır birlikteyiz. Bu takımın bir projesi var. Bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz, ama çok güçlü bir takım olacağız. Zorlu bir maç olacak. İyi hazırlandık. Geçen maçta yaptığımız hataları düzelttik. Yağtığımız işe güveniyoruz. Turu kimin geçeceğini göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin savunma oyuncularından Caner Erkin ise kazanmak için geldiklerini söyledi. Caner Erkin, "Onlar kadar kaliteliyiz. Kazanmak için geldik. Camianın isteği Şampiyonlar Ligi'ne devam etmek. İnşallah gruplara kalırız. Maça çok iyi hazırlandık." diye konuştu.

FENERBAHÇE, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Sarı lacivertliler, Shakhtar Donetsk maçının son hazırlığını karşılaşmanın oynanacağı Lviv Arena'nın çimlerinde yaptı. Teknik direktör Pereira yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de izledi. Bu arada basına açık bölümde Robin van Persie de takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Editör: TE Bilisim