Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Beşiktaş'ta yönetim kurulu bugün bazı gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan 'Vodafone Arena inşaatına kilit' iddiası üzerine harekete geçti.

Siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'la birlikte yönetim kurulunun önemli görüşmeler yaptığı ve gelişmeleri yarın yapacakları bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacakları belirtildi.

Bugün bazı gazete ve internet sitelerinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Vodafone Arena Stadı’nın çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddia edip çalışmaları durdurduğu haberleri yer almıştı. Yeni sezona yetişmesi için çalışmaların sürdüğü inşatta Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın geçildiği belirtilen iddialarda inşaata durdurma kararı verildiği ifade edildi.

Beşiktaş Kulubü’ne göre ise 34 metre verilen yüksekliğin aşılmadığı hatta 1.30 cm daha aşağıda kalındığı belirtiliyor. Siyah beyazlı kulüp yöneticileri yaşanan bu sorunu çözmek için çalışmalarını sürdürürken stadın çatı montajıyla ilgili faaliyetlere ise zeminde üzerinde devam ediliyor.

Bu gelişmelerin ise Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’nın Gezi Olayları’nda takınmış olduğu tavır nedeniyle yaşandığı iddia ediliyor. Şimdi gözler Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun yarın yapacağı söylenen basın toplantısına çevrildi.

Editör: TE Bilisim