Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Alanyaspor, Polonya Süper Lig takımlarından Wisla Krakow'da forma giyen Wilde Donald Guerrier ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İyi bir futbolcuyu transfer ettiklerini ve Wilde Donald Guerrier'den iyi bir sezon geçirmesini beklediklerini ifade eden Başkan Çavuşoğlu, "Kendisiyle geçtiğimiz yıl da ilgilenmiş ve transfer etmek istemiştik. Fakat nasip bugüneymiş. Camiamıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Alanyaspor’a transfer olmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Guerrier, "İyi bir takıma ve iyi bir şehre geldiğimin farkındayım. Başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum." dedi.

Haiti Milli Takımı'nda da forma giyen Wilde Donald Guerrier, geçtiğimiz sezon Wisla Krakow ile 22 maça çıktı ve 7 gole imza attı. Dünya Kupası elemelerinde de milli takım formasıyla 6 maça çıkan Guerrier, takımına 1 golle katkıda bulundu.
Cihan

Editör: TE Bilisim