24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Spor Toto Süper Ligin 20. haftasında Eskişehirspor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan karşılaşma 0-0 berabere bitti.

Eskişehirpsor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kazanmaları gereken bir maçta iki puanı kendi sahalarında bıraktıkları için üzgün olduklarını söyledi. Yanal, " 7 maçlık bir periyoddan çıkıyoruz. Hafta içi ve hafta sonu yoğun maçlar oynadık ki bu maçlarda Antalya 10 kişi ile Trabzon son dakikada. Bu yoğunluktan çıkan takımımızın bu oyun tipinde rakibine bir türlü üstünlük kuramadı." diye konuştu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonası yaptığı açıklamada, kazanmayı arzuladıkları maçta iki puanı evlerinde bıraktıklarını söyledi. Maç genelinde rakibe karşı baskılı oynaklarının altını çizen Yanal, "Rakibimizi yenebileceğimiz ve üstünlük kurabileceğimiz anlar vardı. Ama olmadı. Bunda etkili olan faktörler var. Takımımızın oyunu rakibe kabul ettireceği faktörleri kendi içimizde de halledebileceğiz. daha yüksek tempolu bu oyunu rakibe kabul ettirmemiz adına bizim biraz daha agrasif olmamız gerekiyor." diye konuştu.

GİRAY BULAK: RAKİBE POZİSYON VERMEDİK

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak ise, çok gol atan bir rakibe karşı pozisyon vermediklerini kaydetti. Bulak şöyle devam etti:

"Bugün 3 puana daha yakın olan takım bizdik. İİlk yarıda 3-4 pozisyonumuz vardı. Değerlendirebileseydik avantajlı olurduk. Çok gol pozisyonu üretebilen rakibe karşı gol pozisyonu vermedik. Deplasmandan bir puan aldık. Biz daha yeni yeni biraraya geliyoruz. Katılacak olan arkadaşlarla önümüzdeki günlerde daha iyi olacağız. Bugün bir puan aldık ancak 3 puana yakınken alamadığımız için üzgünüz."

Editör: TE Bilisim