2011 yılından bu yana Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı’nda oynayan Koreli sempatik voleybolcu Yeon Koung-Kim’e, HYUNDAI’den ayağını yerden kesecek bir hediye sunuluyor.

 12.Ocak.2013 Cumartesi günü Saat:12:00’de , Hyundai  Uçar Otomotiv’i ziyaret ederek  yeni aracını teslim alacak olan Yeon Koung  Kim, artık segmentinin en üst seviyesindeki donanıma sahip bir Hyundai ile seyahat edecek.

Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!

 Güvenlikte 5 yıldızlı araçlar listesinde üst sıralarda yer alan yeni Hyundai i30 CW CRDI Elite Otomotik,  Kim’in başarısına yakışan bir seçim oldu.

 İstanbul’u çok sevdiğini her fırsatta belirten sempatik voleybolcu,  voleyboldaki dikkatini yeni aracıyla trafikte de gösterecek ve bu özel hediyenin keyfini sürecek.

Yeon-Koung Kim,  Londra 2012 Olimpiyatları’nda ülkesi Güney Kore’yi tek başına sırtlamış ve olimpiyatların en skorer oyuncusu olmuştu.

 Ayrıca Türkiye’de de kalmak isteyen ve lisans sorunu yaşayan genç sporcu, kulüp yetkilileri ve yöneticilerden tam destek alarak bu sorunu aşmıştı.

Kore’nin yıldız oyuncusunun, Kore’nin parlayan yıldızı olan yeni Hyundai i30’uyla başarı dolu yollar kat etmesini umuyoruz.

 
Hyundai i30’da, herkesin tercih sebebi olan 128 HP maksimum güç üreten 1.6 litre dizel motor ve 6 kademeli otomatik şanzıman bulunuyor. Gizli geri görüş kamerası, panoramik cam tavan, üç farklı sürüş modu, diz havayastığı, elektronik park freni gibi üst segment araçlarda bile bulunmayan zengin donanımı, konforlu kabininde sayısız kullanışlı göz ve cebi, geniş bir bagaj hacmi ve en üst seviyede güvenlik ekipmanlarının standart olduğu Hyundai i30, ait olduğu segmentte standartları yeniden belirliyor.

 

Hyundai UÇAR OTOMOTİV

Editör: TE Bilisim