Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcularından Alex'e de Souza, jübile maçına Türkiye'den çağıracağı isimleri açıkladı. Daha önce Fenerbahçe'de forma giyen 8 isim Alex'in jübilesinde sahada olacak.

Brezilya Birinci Futbol Ligi Serie A ekiplerinden Palmeiras, Alex de Souza için jübile maçı düzenleneceğini açıkladı. Palmeiras Kulübü'nden yapılan açıklamada, geçen yıl aralık ayında futbola veda eden 37 yaşındaki Alex'in jübile maçının, 28 Mart Cumartesi günü Allianz Park'ta oynanacağı belirtildi.

Maçın davetlileri arasında Alex'in Fenerbahçe'deki takım arkadaşları Stephen Appiah, Rüştü Reçber, Diego Lugano, Mateja Kezman, Fabio Luciano, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk ve Mehmet Aurelio yer aldı.

Alex de Souza, kendisi için jübile maçı düzenleneceğini sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden gönderdiği mesajla duyurdu.

Paylaşımında Fenerbahçeli takım arkadaşlarının fotoğraflarına yer veren Alex, "28 Mart'ta eski kulübüm Palmeiras bana Sao Paulo'da bir maç hediye edecek. Maçta, 1999 Libertadores Kupası şampiyonu takım ile bazı davetlilerim oynayacak. Katılacaklar arasında Rüştü, Luciano, Aurelio, Kezman, Appiah, Tuncay ve Semih de var. Kariyerimde önemli yeri olan dostlarla tekrar beraber olmaktan dolayı mutluyum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim