24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen masa tenisine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, yaptığı açıklamada gençlik merkezinde salı günleri saat 18.00’de vatandaşlar için masa tenisi düzenlediklerini söyledi. Çoğunluğunu memurların oluşturduğu masa tenisine katılan vatandaşların oldukça istekli olduklarını ifade eden Sapmaz, şöyle konuştu:

"Masa Tenisi Yozgat İl Temsilcisi Metin Irkılata gözetiminde öğrenciler, öğretmenler, öğretim görevlilerinin oluşturduğu masa tenisi gönüllüleri hafta içi salı günü mesai bitimden sonra buraya gelerek geç saatlere kadar masa tenisi oynuyor ve günün stresini bu şekilde atmaya çalışıyor. Bizler merkezimizden 7’den 70 herkesin faydalanmasını istiyoruz. Çünkü buradaki bütün imkan ve olanaklar vatandaşlarımıza hizmet için var. Bu yüzden herkesin faydalanması gerekir."

Gençlerin boş zamanlarını gençlik merkezinde değerlendirdiğini söyleyen Sapmaz, "Gençlerimiz burada düzenlediğimiz farklı etkinliklere katılarak boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Gençlerimizin ilgisi bizleri mutlu ediyor. Amacımızda zaten gençlerimizi internet kafelerden, kahve köşelerinden kurtarıp burada sağlıklı bir ortamda farklı spor dalları ile buluşturup zamanını değerlendirmesini sağlamaktır. Velilerimize yönelikte çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. İnşallah merkezimizde vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Masa tenisi oyuncuları da kendilerine yönelik böyle bir hizmet verilmesine sevindiklerini belirterek, "Kış mevsimi dolayısıyla mecburen kapalı ortamlarda vakit geçiriyoruz. Gençlik merkezimizde böyle bir uygulama başlattığı için çok mutlu olduk. Bu vesile ile Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer’e ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ali Sapmaz’a çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim