Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Türkiye Sualtı Federasyonu tarafından düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası birincisi Ferit Çalıkuşu oldu. Yarışmada heyecanlı dakikalar yaşandı.

Sabah saatlerinde Bandırma’nın Livatya mevkiinde yola çıkan ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 16 takım ve 60 sporcunun katıldığı Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası, Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle sona erdi. Avlanan balıklar çuvallara ve kutulara konularak hakem ve gözlemciler denetiminde karaya çıkartıldı. Sporcuların avladıkları balıkların ölçümü jüri heyeti tarafından yapıldı ve finalistler belirlendi. Türkiye Sualtı Federasyonu Başkanı Şahin Özer'in de katıldığı final töreninde büyük heyecan yaşandı.

Tek tek teraziye konulan büyük balıklar ilgi gördü. Şampiyonanın bireysel yarışları finalistleri Ferit Çalıkuşu birinci, Sedat Osmanoğlu ikinci, Hüseyin Taşdibi üçüncü oldu. Takım sıralamasında ise şampiyon olan takım, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü oldu. İkinci Söke Belediyespor Kulübü, üçüncü de Trabzon Pasifik Dalış Kulübü seçildi. Kupalarını alan takımlar, hatıra fotoğrafları çektirdi.




Editör: TE Bilisim