Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Afrika Uluslar Kupası’nda geçtiğimiz pazar günü Nijerya’ya 2-1 yenilerek kupadan elenen Fildişi Sahili A Milli Futbol Takımı, bugün Güney Afrika’dan ayrıldı.

Trabzonspor’un Fildişili oyuncusu Didier Zokora, Johannesburg Oliver Tambo Havaalanı’nda Cihan Haber Ajansı’na konuştu. Emre hakkındaki soruları yanıtsız bırakan Zokora, “Nijerya’ya yenilmek çok acı idi. Ailemi görmek için ülkeme gidiyorum, ardından Trabzon maçlarına yoğunlaşacağım.” dedi.

Nijerya'nın çok güçlü bir takım olduğunu, beraberliği yakalamalarına rağmen mağlubiyet golüne engel olamadıklarını belirten Zokora sözlerini şöyle tamamladı:

“Nijerya takımı çok güçlü idi. Çok iyi oyuncuları var. Büyük bir takım. Yenildik, hayal krıklığına uğradık. Futbol bir yaşamdır, yenilsende devam etmek zorundasın. Ümit ediyorum 2015’te Fas’ta kupayı alırız.”

Ailesiyle zaman geçirip kafayı toparladıktan sonra Trabzonspor’un maçlarına yoğunlaşacağını ifade eden Zokora, ırkçı söylemleri nedeniyle davalık olduğu Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile ilgili, 'Emre ile mahkemeniz hakkında son durum nedir?` sorusuna ise cevap vermedi. Zokora, “Üzgünüm, Emre hakkında konuşmak istemiyorum, pardon” diye sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim