Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Lozan’da Uluslararası Olimpiyat Komiteleri üyelerine yapılan sunumun çok iyi geçtiğini söyledi.
Türkiye’nin 2020 Olimpiyatı adaylığı için İsviçre’nin Lozan kentindeki Beaulieu Kongre Salonu’nda yapılan sunumun ardından Cihan Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Bakan Kılıç, iyi bir sunum yaptıklarını belirterek, “Çok dinamik bir ekibimiz var. Yaş ortalaması genç bir takımla 2020 Olimpiyatları için çalışıyoruz. Bu genç ve dinamik ekibin enerjisi her sunumda ortaya çıkıyor.” dedi.
Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) üyelerinin nasıl etkilendiğini bilmediğini ifade eden Bakan, “Ama ben bütün sunumlarda bulunmuş birisi olarak bugünkü sunumumuz çok iyiydi. 7 Eylül’de kararın verileceği Buenos Aires’te de en iyi sunumu yapacağız. Biz her yöneyle hazırlıklarımızı yaptık. Politik konularda, güvenlik konuları, verilen taahhütlerin yerine getirilmesi, bütçemizin inandırıcılığı, tesislerin verilen tarihlerde bitirilmesi gibi konularda verdiğimiz sözlerimizin arkasındayız. Söylediklerimizle yaptıklarımızın arasında fark yok.” diye konuştu.
Bakan Suat Kılıç, bundan önce de Türkiye’nin olimpiyatları almak için aday olduğunu fakat hiçbirinde bu kadar kararlı duruş göstermediğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim