Güzelyurt Köyü Derneği Kutlu Doğum programı düzenledi Güzelyurt Köyü Derneği Kutlu Doğum programı düzenledi
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri Temsilciliği tarafından "Bozkurtlar Diriliyor" adlı program düzenlendi.

İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri Temsilcisi Murat Doğruyol yaptı.

Milli değerlerin önemine dikkati çeken Doğruyol, şunları söyledi:

"Bu vatan ve bu devlet, üzerine bir mezar taşı dahi olmayan, toprakla haşrolmuş şehitlerin son sözü, gazilerin gelecek nesillere bıraktığı emanetidir. Görüyoruz ki devletimize, milletimizin bölünmez bütünlüğüne karşı saldırıların, milli değerlerimize edilen hakaretlerin prim yaptığı bu günlerde, değerlerimize sahip çıkmak, vatan müdafaası derecesinde hayati önem kazanmıştır. Milli değerlerimize karşı girişilen saldırılar içerisinde bizi biz yapan, Türk milletinin olmazsa olmazı bayrağımıza, dilimize, İstiklal Marşımıza ve zaferlerimize sımsıkı sarılmak, her zamankinden daha gerekli hale gelmiştir. Atalarımız, her şey bitti sanıldığı bir anda, küllerinden doğarak son sözü söylediler ve bu topraklara Türk mührünü vurdular. Bugün de her şey bitti sanılan bir dönem yaşıyoruz ama bilinmelidir ki Türk milleti, henüz son sözünü söylemedi. Son sözümüz; Ne mutlu Türküm diyene olacaktır."

Katılımcıların çeşitli sloganlar attığı program, müzik dinletisi eşliğinde sona erdi. Geceye, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sivas İl Başkanı Cengizhan Uludağ, Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri İlçe Başkanı Mehmet Yahşi ve çok sayıda davetli de katıldı.

Kaynak:ulkucuhaberajansi.com

Editör: TE Bilisim