Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Beko Basketbol Ligi’nde oynan Olin Edirne-Beşiktaş maçının ardından taraftar şehir merkezinde birbirine girdi, 1 kişi yaralandı.
Maç siyah-beyazlı takımın 67-83 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ardından konuk takımın taraftarı yemek yemek için şehir merkezine geçti.

Alınan bilgiye göre Tarihi Alipaşa Çarşı civarındaki ciğercilerde yemek molası veren taraftara, takımı 4-2 yenilen Edirnespor Gençlik Kulübü takımının taraftarları sataştı.

İki takımın taraftarları arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Taraftarlar tekme, tokat ve sopalarla birbirine girdi. Çıkan arbedede Edirnespor Gençlik Kulübü taraflarından Mahsur Gülnihan yaralandı.

Yaralı taraftar olay yerine gelen ambulansla Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada tartışmanın başlamasıyla birlikte bölgede görevli polis ekipleri olaya müdahale etti. Takviye ekiplerinin de gelmesiyle birlikte olay kontrol altına alındı.

Çıkan olaylarda bir Beşiktaş taraftarı gözaltına alınırken, İstanbul’dan gelen ve taraftarları taşıyan otobüsler polis gözetiminde Kapıkule istikameti kullanılarak şehirden çıkışı sağlandı.

Editör: TE Bilisim