Mersinli kız, gün batımındaki romantik evlilik teklifine 'evet' dedi Mersinli kız, gün batımındaki romantik evlilik teklifine 'evet' dedi
Mersin'in Tarsus ilçesinde polis yılbaşı gecesinde yaptığı operasyonda yurda kaçak sokulan bin 580 cep telefonu ve 300 kol saati ele geçirdi.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar sonucu ilçeye kaçak elektronik eşya getirileceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen polis, Özbek Köyü yakınlarında pusuya yattı. Polisler, alınan bilgiler doğrultusunda, bu yönden kente giriş yapan bütün Ford Focus marka 01 plakalı otomobillerde arama yaptı. Durdurulan N.A.’nın kullandığı otomobilde çok sayıda cep telefonu ve kol saati ele geçirildi. Ekipler, araçta bulunan N.A. ile A.Ö.’yu gözaltına aldı. Emniyete getirilen otomobilde yapılan sayımda bin 580 adet Galax S3 ve Iphone 4S marka kaçak cep telefonu ile 300 adet kol saati olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan N.A. ve A.Ö. 'gümrük kaçağı malları bulundurmak' iddiasıyla sevk edildikleri adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim