İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
PTT tarafından düzenlenen 'Tebrik kartı bizden, güvenlik güçlerimize göndermek sizden' kampanyasına Kırşehir Valisi Necati Şentürk de katılarak destek verdi.

Milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak ve tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen kampanyaya katılan Vali Şentürk, 2016 Yılı Ramazan Bayramı münesebetiyle doğu illerinde görev yapan güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere tebrik kartı yazdı.

Dört çeşit tebrik kartının bulunduğu kampanyada, tebrik kartlarının gönderilebileceği adresler, önceden belirlenen listeden seçilebilecek. Vali Şentürk kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada; "Bu kampanya, doğu illerimizde vatan, bayrak, millet, ezan sevgisiyle mücadele eden, yürekleri iman ile dolu güvenlik güçlerimize moral olacaktır. Ramazan Bayramı'nda onları bu şekilde mutlu etmek istedik. Onlar orada kahramanca görev yapıyorlar. Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzuru, vatanın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden görev yapıyorlar. Hepsinin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum." dedi.Cihan

Editör: TE Bilisim