Youtube kanalında yayınlanan ilk teaserın ardından 9-12 Nisan’da Fransa’da düzenlenen Miptv – The Global TV andDigital Content Market fuarına katılan Neşeli Aile, uluslararası bir çok televizyon kanalı ve yapımcının önünde görücüye çıktı ve ilgi uyandırdı.

Çizgi dizi ve çizgi filmlerde tüm aile üyelerinin birlikte izleyebileceği içeriklerin üretimi konusu dünyada bir trend haline gelmiş;özellikle ebeveynlerin de çocukları ile birlikte keyif alarak izleyebilecekleri projelerin üretimine yönelim artmıştır. Bu trende uyum sağlayan ve‘Televizyon karşısında bırakılan çocuklar için değil, çocukları ile birlikte vakit geçirmek isteyen ailelerin keyifle izleyebileceği bir çizgi dizi’ sloganı ile çıkış yapan Neşeli Aile, global yayın ve lisans pazarını da hedeflemekte.

Projenin üretimi ile birlikte yerelde lisanslama çalışmalarına da başlayan Neşeli Aile, yayın öncesinde birden fazla lisans anlaşması imzalayarak; yayına girmeden lisans anlaşması yapabilen bir proje olmasıyla bir ilki gerçekleştirdi.

‘Neşeli Aile, anne, baba, ve kız çocuğundan oluşan çekirdek bir ailenin yaşadığı, her ailenin başından geçebilecek olayları komedi unsurları ile birleştirerek anlatan bir aile komedisidir. Onu özel kılan, tüm ailenin birlikte izleyebileceği ve izleyen herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bir çizgi dizi olmasıdır.’

Dünden bu güne dünyada bilim teknoloji ve tıbbın sultanları Dünden bu güne dünyada bilim teknoloji ve tıbbın sultanları

Tanıtımında televizyonun üzerine yerleştirdiği Dantel figürü ile büyük beğeni toplayan Neşeli Aile, bize ait öğeleri sempatik bir sunuş şekli ile izleyiciye sunmakta ve bir anlamda Kültür Mühendisliği yapmaktadır.

Editör: TE Bilisim