Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından tanıtılan Odak 2023, dakikada kaç kelime okuduğunuzu, okuduğunuz metni anlama oranınızı ölçmeye katkı sağlıyor.

Tanıtımı yapan Genel Başkan Yıldırım, “Türk Gençliğini çağın ötesine geçen bir anlayışla donatmak, geliştirmek, ileriye taşımak için durmak bilmeden çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“TÜRK GENÇLİĞİNİ ÇAĞIN ÖTESİNE GEÇEN BİR ANLAYIŞLA İLERİYE TAŞIMAK ÇALIŞIYORUZ”

Müthiş bir başarı hikâyesi: DAMAT Müthiş bir başarı hikâyesi: DAMAT

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Dakikada kaç kelime okuyorsunuz merak ettiniz mi? Ülkü Ocakları tarafından #YapayZeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen ODAK2023 yazılımı; Türk gençliğinin daha hızlı okuması, okuduğunu daha iyi anlaması ve odaklanması için hazırlanmıştır. 2023 Lider Ülke Türkiye’ hedefine emin adımlarla ilerleyen Türk gençliğini çağın ötesine geçen bir anlayışla donatmak, geliştirmek, ileriye taşımak için durmak bilmeden çalışıyoruz. Siz de yakında Türk gençliğinin hizmetine sunacağımız ODAK2023 yazılımının başlangıç aşaması olan anlayarak hızlı okuma testine odak2023.com adresinden ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocaklarından anlayarak hızlı okuma yazılımı: Odak 2023

Editör: TE Bilisim