Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Burdur Adliyesi çalışanları Doğu ve Güneydoğuda terörle mücadele eden askerlere Ramazan Bayramı dolayısıyla birer tebrik kartı gönderdi.

Burdur Adliye çalışanları tarafında bu bayramı da ailelerinden uzakta terörle mücadele ederek geçirecek olan askerlere moral ve motivasyon olması amacıyla 160 karakola gönderilmek üzere bayram tebrik kartı gönderdi. Katibinden, savcısına, sekreterinden mübaşirine tüm adliye çalışanları tarafından kaleme alınan bayram tebriklerinde birlik beraberlik vurgusu yapıldı.

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan’ın kaleme aldığı ve Van’ın Başkale ilçesi Eşmepınar Jandarma Karakoluna gönderdiği bayram tebrikinde ise şu ifadelere yer verildi: “Ülkemizi içeriden ve dışarıdan yıkmaya çalışan tüm hainlere karşı canını hiçe sayarak fedakârca, cefakârca ve cansiperane bir şekilde mücadele eden, hiçbir tehdide ve tehlikeye boyun eğmeyen, vatanın her bir parçasını kahramanca savunan, ülkemizin ve insanlarımızın geleceğine huzurla bakmasını sağlayan, kanının son damlasına kadar mücadele eden ve gelecek nesillere daha güvenli, daha refah, daha huzurlu bir ülke bırakabilmek için kanlarıyla bu toprakları sulayarak şehit ya da gazi olarak tarih yazmakta olan, siz değerli Mehmetçiklerimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, bu bayramın ülkemizin birliğine ve dirliğine katkı sunmasını temenni ediyor, şahsım ve adliyem adına sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”
Cihan

Editör: TE Bilisim