Yunanın Türk kıyımının, İskeçe festivali ile kutlanması Yunanın Türk kıyımının, İskeçe festivali ile kutlanması
Avrupa'da yaşayan Türklerin kurduğu Time To Help-Yardım Zamanı Derneği, Gine'de zihinsel engelli hastalara yardım ulaştırdı. La Citadelle Türk Koleji işbirliğiyle düzenlenen organizasyonda birçok ihtiyaç sahibi yardımlardan yararlandı.

Zihinsel Engelliler Merkezi'nde yapılan organizasyona Kadın ve Aile Bakanı Sanaba Kaba, La Citadelle Genel Müdürü Veysel Camuzcu ve Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sarı katıldı.

"Ülkemizde bu günlerde bizleri unutmayıp, çocuklarımızı mutlu eden hayırseverlere teşekkür ediyorum." diyen Bakan Sanaba Kaba La citadelle Türk okullarını da organize ettiği yardımlar sebebiyle tebrik etti.

Yardımlarla birlikte oyuncak da alan çocukların mutluluğu dikkat çekti.

2006 yılında kurulan Time To Help-Yardım Zamanı Derneği, Almanya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Hollanda ve İsviçre gibi Avrupa ülkelerinde faaliyet göstermekte. Kamu yararına çalışan ve kâr amacı gütmeyen dernek, dünyanın diğer ülkelerinde fakirlik, cehalet, hastalık ve açlıkla mücadele için projeler ortaya koymak ve felaket durumlarında ulaşabildiği bölgelere yardım götürmek amacıyla kuruldu.

Editör: TE Bilisim