Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Beşiktaş'ın file bekçisi Tolga Zengin, Tromsö'yü eleyerek gerekeni yaptıklarını belirterek, CAS'ın vereceği kararı ise kendileri dışında gelişen olaylar olarak değerlendirdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Tolga Zengin, "Bizim için zor bir maçtı. İlk maçta aldığımız bir yenilgi vardı. Rakibimiz iyi kapanan, kontraya iyi çıkan bir takımdı. Son dakikalar hariç pozisyon vermedik. Biz de pozisyon üretmekte zorlandık. İyi mücadele ettik. Buraya gelen taraftarlar da güzel bir atmosfer oluşturdu. Beşiktaş camiasına hayırlı olsun." diye konuştu.

CAS'ın yarın açıklayacağı kararın sorulması üzerine Tolga Zengin, "Bu konular bizim dışımızda bizden önce olan olaylar. Ona bir şey diyemeyiz. İnşallah olumlu sonuç çıkar. Hangi sonuç çıkarsa çıksın Beşiktaş'ın futbolcusuyuz, gerekeni yaptık ve gruplara kaldık. Gerisi önemli değil." cevabını verdi.

Siyah - beyazlı diğer bir futbolcu Veli Kavlak ise Tromsö Teknik Direktörü Agnar Christensen'in ilk maçın ardından yaptığı, "Türk takımları yenmekten çok hoşlanıyoruz." şeklindeki açıklamayı hatırlatarak, "Bu bizi rahatsız etti. Bu atmosferi gördü ve takım olarak en iyi cevabı verdiğimizi düşünüyorum." diye konuştu.
CAS'ın vereceği kararla ilgili de Veli, "Bunlar bizim elimizde olmayan şeyler. Biz bugün Tromsö'yü eledik ve UEFA'da oynamayı hak ettik." ifadelerini kullandı.

Olcay Şahan da sezon başında olmalarına rağmen iyi bir performans gösterdiklerini dile getirerek, "Bugün 10 numara 5 yıldızdık." dedi.

Editör: TE Bilisim