Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Tomas Sivok, takım arkadaşı Querasma'nın Beşiktaş'tan ayrılarak en iyi kararı verdiğini söyledi.

Beşiktaş'ın Kayserispor'u kendi evinde 3 - 1 yenmesinin ardından siyah - beyazlı oyuncu Tomas Sivok, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ligin ilk yarısını beklediği sıralamanın üzerinde bitirdikleri için mutlu olduğunu belirten Sivok, "Kendi şahsıma söyleyebilirim ki devreyi güzel bir yerde bitirdik. Yeni bir araya gelmiş takımız ve gideceğimiz çok uzun bir yol var. Organizasyon açısından sıkıntılarımız çoktu. Dolayısıyla ben ligin ilk yarısını ilk beşte bitirsek iyidir diyordum. Şuan ise tahminimin çok üstündeyiz ve bende çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Ligin ilk yarısında çok çalıştıkları kaydeden Sivok, ikinci yarıda da aynı başarıyı yakalamak istediklerini ifade etti.

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Sivok, eski takım arkadaşı Querasma için ise şunları söyledi: "Querasma bence en iyi kararı verdi. Çünkü takımdan ayrı çalışmak her zaman en zor şeydir. Şahsen şunu söyleyebilirim takımın dışında, kendisiyle iyi arkadaştım gitmesi ile de üzüldüm. Ama bizler profesyoneliz oyuncular gelir gider, yönetim böyle karar verdi bize de fazla bir şey söylemek düşmez."
Editör: TE Bilisim