İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Antalya'nın Finike ilçesinde faaliyet gösteren Özel Toros Finike Koleji'nde Çanakkale'yi anlatan figürler, resim ve tablolardan oluşan bir sergi açıldı. Öğrenciler, tenefüs aralarında gruplar halinde öğretmenlerinin dilinden büyük mücadeleyi dinleme fırsatı buldu.

Okulun görsel sanatlar öğretmeni Elif Demirel'in gayretleriyle hazırlanan sergi tüm detaylarıyla Çanakkaleyi resmediyor. Çanakkale şehitlerini ve tüm şehitleri öğrencilere daha iyi anlatmak için böyle bir çalışmanın içine girdiklerini belirten Demirel, bu vatanın öyle kolayca kazanılmadığını, sergi desteğinde öğrencilere anlatmayı düşündüklerini ifade etti.

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde öğrencilerine bu ruhu vermeyi kendilerine bir borç hissettiklerini belirten okul müdürü Cemil Demirtaş ise “Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin tarihle barışık, geleceğe umutla bakan sosyal yönleri gelişmiş nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. Öğretmenlerimizin de bu konuya iyi hazırlandıklarını gördüm. Çanakkaleyi farklı etkinliklerle günümüze taşıdılar. Öğrencilerimize çok güzel anlattılar.” dedi.

Editör: TE Bilisim