Hani Türkler Göçebe Bir Kavimdi? Hani Türkler Göçebe Bir Kavimdi?
Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaralanan Deniz Aksakal'ın babaannesi Sebile Aksakal hastane önünde sinir krizi geçirdi. Gözü yaşlı babaanne torunu için "Deniz'in yanında ölmek istiyorum. Bırakın Deniz yaşasın" diye bağırıp kendinden geçti. Yaşlı kadını yakınları teselli etti.

Türkiye dün gece İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan gelen üzücü haberle yasa boğuldu. 3 terörist önce uzun namlulu silahlarla sivillere ve polislere kurşun yağdırdı ardında da üzerilerindeki bombayı patlattı. Hain saldırıda 36 kişi hayatını kaybetti, 147 kişi yaralandı. Yaralılar İstanbul genelindeki hastanelere sevk edildi.

Yaralıların en çok bulunduğu Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Yaralı yakınları gece yarısından beri hastane kapısında bekliyor. Patlamalarda yaralananlardan biri de 19 yaşındaki Deniz Aksakal. Havalimanında çalıştığı öğrenilen Deniz Aksakal'ın babaannesi Sebile Aksakal hastane önünde fenalık geçirdi. Yaşlı kadın torunu Deniz için ağıtlar yaktı.
Sebile Aksakal, "Deniz'in yanında ölmek istiyorum. Bırakın Deniz yaşasın" diye yüksek sesle bağırdı. Yaşlı kadını yakınları teselli etti.
Cihan

Editör: TE Bilisim