Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
 Dost CAFE de tertip edilen TÜRK EMEKLİ-SEN İstanbul 2.nolu şubenin vermiş olduğu iftar yemeği birbirinden güzide yüreği güzel Milliyetçi gönül dostlarının bir araya gelmesiyle oldukça anlam yüklüydü.

Program da açılış konuşması yapan Erol başkan ''Bu türk etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek.Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğiz'' dedi.İftar yemeğinin lezzetine ise diyecek hiç bir şey yoktu.O küçük salona yaklaşık yetmiş kişi sığmıştı ama hiç kimse aç ve açıkta kalmadı.

Yemekten sonra günün alam ve önemine binaen bir konuşma yapan Ülkücü yazar Ertuğrul KALAFAT '' CUMHURBAŞKANLIĞI meselesi bizim için namus meselesi haline gelmiştir.Bütün Türk Milliyetçilerinin oylarını Ekmeleddin İhsanoğlu'na vermesini istiyorum.Atılan her boş oy Recep Tayyip Erdoğan'ın işine yarayacaktır.Lütfen Türkiye nin en önemli meselesi olan bu seçimle ilgili daha duyarlı olalım'' dedi.

Türk Ocağı Başkanı Av.Faruk ÜLKER ise son günler de Üsküdar caddelerine asılan ''Yeni Türkiye'nin Yeni Cumhururisi'' pankartının asılmasının yasa dışı olduğunu,bununla ilgili YSK ya şikayette bulundukları halde pankartların kaldırılmadığından bahsetti..

Saatler 10'u gösteriyordu ki,tam dağılacağımız sırada Kemalttin bey''Arkadaşlar dağılmayalım.Biraz sonra Sabri ŞENEL başkan geliyor.'' deyince beklemeye başladık.Saat 12 ye kadar bekledik.Meğerse telefonu eden Hüseyin Sever le aralarında yanlış bir anlaşılma olmuş...

Olsun.SABRİ ŞENEL i sevenler demek ki,onu gece 12 ye adar bekleyebiliyorlarmış..En azından onu görmüş olduk..

Her şey için Teşekkürler Türk Emekli Sen...

Ertuğrul Kalafat

Editör: TE Bilisim