Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Türk Telekom, ses getirecek transferler ve güçlü bir kadro için düğmeye bastı. Takımı deneyimli antrenör Josip Vrankovic’e teslim eden Türk Telekom’da hedef Turkish Airlines Euroleague’de Final Four heyecanı yaşamak.

Basketbolda yeni sezona yeni hedefler ve güçlü bir kadroyla girmek isteyen Türk Telekom Basketbol Takımı, Hırvatistan’ın eski antrenörü Josip Vrankovic ile sözleşme imzalanmasının ardından takıma yapılacak takviyelerle yeni sezona çok daha güçlü bir kadro ile girmeye hazırlanıyor. Türk Telekom yeni sezon hedefini EuroLeague’de Final Four’a yükselerek Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olarak belirledi.

Futboldan basketbola, atletizmden güreşe çok sayıda spor dalında sporun ve sporcunun gelişimine katkı sağlayan Türk Telekom’un, Basketbol’da yeni sezon hedeflerinin yanı sıra yeni dönemde yapılacak spor desteklerini bugün Swissotel’de gerçekleştirilen basın toplantısında açıkladı. Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Türk Telekom İnsan Kaynakları, Destek ve Regülasyon Başkanı Şükrü Kutlu ve Türk Telekom Sektörel İlişkiler Proje Yönetimi Koordinatörü Mehmet Toros’un katılımıyla düzenlenen toplantıda Türk Telekom Basketbol Takımı’nın hedefinin yeni sezonda Beko Basketbol Ligi’nde üst sıralarda yer almak ve üç yıl içinde Euroleague’de Final Four oynamak olduğu açıklandı.

TAHSİN YILMAZ: AMACIMIZ BİRLİKTELİK RUHU VE ÖZGÜVEN SAHİBİ SPORCULAR YETİŞTİRMEK

Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Türk Telekom’un Türk sporunun gelişimine katkıda bulunma misyonu doğrultusunda, yeni adımlar atmaya ve spordaki etkinliğini geliştirmeye devam edeceğini vurgulayarak "Türkiye’de sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olarak spora desteğimizi sürekli büyütüyoruz. Ülkemizde çok farklı spor dallarında çok yetenekli genç sporcularımız var. Ancak yetenek kendi başına bir şey ifade etmiyor. O yeteneklerin keşfedilmesi, işlenmesi ve sporumuza kazandırılması için gerekli sistemin tesis edilmesi ve bu genç yeteneklerin kendilerini geliştirebilecekleri olanakların en yüksek standartlarda sağlanması gerekiyor." diye konuştu.

Uluslararası alanda başarılı olabilmek içinse yalnızca sportif açıdan değil zihinsel açıdan da büyük başarılara hazır ve güçlü sporcular yetiştirilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, “Türk Telekom olarak tüm branşlarda yetiştirdiğimiz binlerce sporcuya bu kazanma duygusunu ve birliktelik ruhunu aşılamaya gayret ediyoruz. Bir anlamda bu ülkenin geleceğine büyük bir yatırım yaptığımıza inanıyoruz. Bu topraklardan yetişecek yıldız sporcuların birliktelik ruhuyla ve özgüvenle bizleri gururlandıracak büyük başarılara imza atacaklarından eminiz." şeklinde konuştu.

ŞÜKRÜ KUTLU: TÜRKİYE’YE FİNAL FOUR HEYECANI YAŞATACAĞIZ

Basın toplantısında bir sunum yapan ve Türk Telekom’un spora bakışını aktaran Türk Telekom İnsan Kaynakları, Destek ve Regülasyon Başkanı Şükrü Kutlu, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarının altını çizerek hem Beko Basketbol Ligi’nde hem de EuroLeague’e katılmak için büyük hedefler koyduklarını belirtti.

Türkiye’de basketbolun giderek daha fazla ilgi çektiğine ve rekabet kalitesinin üst düzeyde olduğuna dikkat çeken Kutlu, “Yeni antrenörümüz Josip Vrankovic ile birlikte Turkish Airlines Euroleague’de Final Four oynayabilecek bir takım kuruyoruz. Kariyerinde Hırvatistan Milli Takımı ve Cibona Zagreb baş antrenörlüğü olan deneyimli hocamız ve takım arkadaşlarımızın bu yıl basketbol camiasında dikkat çekici başarılar yaşatacaklarına eminiz. Ankaralı basketbolseverleri bu sene çok heyecanlı ve keyifli maçların beklediğinin müjdesini vermek istiyorum." dedi.

Sunumdan sonra soru cevap kısmına geçilerek Türk Telekom Yetkilileri basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Bir basın mensubunun 'Türk Telekom olarak 2020 olimpiyatlarına nasıl destek vermeyi düşünüyorsunuz?' sorusuna Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "Biz Türk Telekom olarak üç açıdan destek verebiliriz. Birincisi sponsorluk olarak destek verebiliriz. İkincisi, olimpiyatlarda muazzam bir alt yapıya ihtiyaç duyulacak bu açıdan destek verebiliriz. Üçüncü ve son olarak da yetiştirdiğimiz amatör sporcular ile olimpiyatlara destek olabiliriz." şeklinde cevap verdi.

Bir başka basın mensubunun sorduğu 'Türk Telekom Beşiktaş'ın yeni yapılan stadına isim sponsoru olacak mı?' sorusuna ise Yılmaz, şuan böyle bir çalışmalarının olmadığını söyledi.

Gerçekleştirilen toplantı Türk Telekom Basketbol Takımı'nın yeni hocası olan Hırvatistan Milli Takımı'nın eski antrenörü Josip Vrankovic ve yeni transferlerin basına tanıtılmasının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim