Bugün bir kez daha Allah'ın bir, Hz. Muhammed'in onun Resulü olduğuna inandığımız gibi inanıyoruz ki bu yol nedamettir! Ayrılıktır! Çıkmaz sokaktır! Kandır!Gözyaşıdır! Bu ülkeye ve tek millete kıymayın ve bölmeyin!. Milletçe oyuna gelmeyelim! Bu ülkenin gerçek Kuran ve sünnet kaynaklı dini kimliğine, milli kimliğine sahip çıkınız; bunu onurunuz, haysiyetiniz, şerefiniz olarak kabul ediniz. Bunu başarırsanız baş tacı edilirsiniz.

Dünyada kabile devletlerinin dışında kimlik tartışmalarını bütün ülkeler bitirmiştir.Türkiye'de kimlik sorunu, Kürt sorunu yoktur; terör sorunu vardır. Güneydoğu'da çözüm; Kürtçü, ırkçı, faşist maskeli ateist, Marksist, Ermeni asıllı Öcalan'a sarılmakta asla değildir.Milletçe her etnik zenginliğimizle Anadolu'da boğulmak isteniyoruz. Türk'üm demeyi içine sindiremeyenler asla Kürt olamazlar.Türk milli kimliğine sahip çıkma psikolojisi, mikro ırkçı etnik gerekçe ile kaybedenlerle, bir arada yaşama zemini son derece zarar görüyor.Bu zemin kaygan,birlikte yaşanamaz hale getirilmek isteniyor. Türk'ten rahatsız olana Kürt denebilir mi?. 

Kader öyle ağlarını ördü ki, öyle bir emsalsiz kardeşlik ki, aynı harflerden meydana gelen kelimeden iki kardeş, bu fitneyi bitiremezsek herkes kaybedecek, birlikte yaşamaya bir arada olmaya mecburuz.Allah'sız komünist PKK'yi Kürt kardeşimin temsilcisi yapanlar utansın! PKK'ya barış adında teslimiyet sürerse o dağlar da kan ve göz yaşı bitmez. Oradaki insanların kardeşliğini, Kuran temeline indirgeme sözü ile siyaset yapanların, jakoben laik düzenden şikayeti yıllarca nakarat haline getirenlerin,çözüm adına komünist örgüt ipine sarılmaları, son derece utanç verici hüzünlü bir paradokstur. Nerede kaldı Müminlerin kardeşliği? Hani Allah'ın ipine sımsıkı sarılma kardeşlik gerçeğimiz?Çözüm müminlerin kardeşliğindedir. Çözüm tek kimliğe sahip çıkmaktadır. 

Hepimiz Kürt'üz, Arab'ız, Çerkez'iz, Laz'ız, Arnavut'uz, Abaza'yız, biriz, bütünüz hep birlikte Türk'üz. Türk soyun ötesinde milli kimliktir,kan soy gen vurgusu etnisite değil, birlikte yaşama, anlaşma, hayatı kıyamete kadar paylaşmadır. Çağdaş dünyanın ülke şartlarındaki gerçeği Türkçe milli çözümüdür.Buna kimlik inkarı, ret diye ifade etme yaratılış gerçeğini inkar etmektir.Bu yaratılış kaynaklı zenginliği, barış, kardeşlik, birlik ve bütünlük içinde yaşama geçirme adına bulunan Türkçe çözümdür. Türk'e tahammül edemeyenlerin ''Türkiyelilik'' tanımlaması altındaki çözümü, aldatma ve kandırmadır.Türk'ü koruyamayan ona direnemeyen Türkiye'yi koruyabilir mi?.Vatandaşlık temelinde çözüm diye Komünist, liberal entel, yaklaşımlar boş kuru gürültü ve hayaldir.''Ne mutlu Türküm diyene''doğana değil, diyerek, kuruluş ilkelerini anlamak, özümsemek, şeref ve namus kabul etmektedir.