Cuma günü, Cumayı ifa etmek için camideydik. Hutbeyi dinlerken, ha şimdi, ha şimdi diye bekledim. 'Allah'ım, Irak'ta yerlerinden yurtlarından sürülen, katledilen Türkmen kardeşlerimize yardım et, onları koru' demesini bekledim imam efendinin; ama nafile beklemişiz. 

Evet, Suriye için, Mısır için yardım toplama kampanyası başlatanlar, Soma için toplanan paralarla Somali'ye yardım yapanlar, unutmayın ölümde var! Er geç mutlak olacak dönüşünüz. O vakit ne yapacaksınız? Ne cevap vereceksiniz? 'Onları Müslüman olarak görmedik, onlar Türk'tü yardım elimizi uzatmadık' mı diyeceksiniz?

'Her gün katledilen Türkmenler var, bebeleri var, kafaları kesilenler var, tamamda biz onları tavuk gibi gördük' mü diyeceksiniz? İnsan bu kadar duyarsız olabilir mi? nerede o Rabia işareti yapıp, allananlar, pullananlar? Nerede Suriyeli Esma için salya sümük ağlayanlar, gözyaşına boğulanlar?

Türkmen kardeşlerimiz için hiçbir resmi girişim yok. İnsanlar yollarda perişan bir vaziyette… Aç, açık bir vaziyette kundaktaki bebeleriyle eziyet, cefa çekiyorlar. Öldürülme korkusu var. Türkiye'de resmi kanatta hiçbir ses yok, varil başına alacakları komisyonun derdindeler. İnsanlara yiyecek, giyecek gönderilmiyor… İnsanlar bir merkezde toplanıp yardım edilmiyor… Taşeron İŞİD'çi kardeşlerinin korkusundan Kızılay çadırı bile yollayamıyorlar. 

Dünyanın her yerine yardıma koşuyoruz diyen AKP hükümeti yanı başında Türkmenlerin boğazlanmasına seyirci kalıyor. Suriye'de ÖSO adında terör çetelerine, Mısır'daki, Libya'daki muhalif gruplara her türlü yardımı yapanlar, silah yollayanlar, Türkmenlere neden bir kurşun bile yollamaz?

Bu kadar mı Milli kimlik yoksunusunuz? Hadi AKP hükümetini anladık, onlar Irak'ı bölüp, Türkiye'yi federatifleştirmek için bunu yapıyorlar. Kerkük-Musul Bölgesini Kürtleştirmek için buna yapıyorlar. Kuzey Irak'tan çıkan petrolün AKP eliyle İsrail'e taşınması için bunu yapıyorlar. Unuttukları, her gecenin bir sabahı olduğudur. Ve bir gün mutlaka güneş Türk için doğacak. İşte o gün onun yakıcılığında kavrulup gidecekler…

Ey dinle ilgili tüm cemaatler, tarikatlar… Din adamları, imam efendiler, hoca efendiler… Siyasette fink atan dinciler. Biriniz çıkın da, bu katliamı protesto edin. Biriniz Türkmenleri de insan olarak gördüğünüzü söyleyin. Onlar ağaç kovuğunda bitmedi. Onlar Allahu Teâlâ'nın Türk olarak yarattığı ve İslam'ı seçmiş olan kullarıdır. Yani korkmayın, onlar da Müslüman. 

Ayakkabı kutularında yakalanan milyon dolarları yardım parası diye aklamaya çalışan din görevlileri, biz sizden haram değil, helalinden Irak'taki Türkmen kardeşlerimiz için dua istiyoruz. Onu bile çok görüyorsunuz. İnşallah o haram lokmalar içinde boğulursunuz.

Diyanet İşleri Başkanlığı ne yapmakta? Silkinip kendisine gelmesi gerekmiyor mu? Acaba Yezidin torunları olup, Türkmenlere yapılan saldırıyı, cinayetleri kabullenip, kesilen kafalarla top oynamayı mı özlediler. Anlaşılan işittiklerinin bir noktası dahi Kuranla ilgisi olmayan İŞİD'i kardeş ilan eden gafiller, Türkiye'den İŞİD'e elaman giden yobaz katiller sürüsü, Müslümanlığı bu şekilde gözden düşüremezsiniz. Kafanıza göre İslam Dini üretemezsiniz. Ne yaparsanız yapın, Kuranı tahrif edemezsiniz; çünkü o Allahın koruması altında.

Bu arada Türkmen kardeşlerimi yalnız bırakmayan, onlar için yardım kampanyası başlatan, başta Lider Devlet Bahçeli olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisine, Ülkü Ocaklarına teşekkürü borç bilirim. Aynı şekilde, açılan bu yardım kampanyalarına katılanlara, maddi kaynağı olmayıp da onların, kurtulmaları ve topraklarının sahibi olması için dualar eden herkese teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun. 

Beddua edilmez diyorlar; ama ben, Türkmen katliamına gözlerini kapatanların, görmezden gelenlerin gözleri kör olsun diyorum. Yanı başında çıkan feryatlara ses çıkarmayanların kulakları sağır olsun diyorum. Haksızlık karşısında susanlar dilsiz olsun. Türkmenlerin başına gelenleri umursamayıp, hala Suriye için, Somali için dua etmekle meşgul olan gafilleri Yüce Allah bildiği gibi yapsın. 

Rabbim tüm Türk, Türklük düşmanlarını, Türk Milliyetçiliğini ayaklar atına alanları kahhar sıfatıyla kahretsin inşallah!
Sağlıcakla kalın!