Türk milliyetçilerinin yıllardır uyarılarını dikkate almayıp ısrarla burnunun doğrusuna, küresel güç merkezlerinin kuyruk ve dümen suyunda bölgesel siyaset, özellikle Suriye’yi dizayn etme çabaları kevgire dönen sınırımıza, onurumuzu zedeleyen PKK paçavrasının asılmasını hazırlayan süreçtir.
Bu coğrafyada PKK türü bölücü örgüt benzeri yapılanmalar, bu milletin karşısına hep çıkarılmıştır. Bundan sonra da hep çıkacaktır. Yani her karşımıza çıkana açılım çözüm süreci diye çözülme anlamına gelecek barış tiyatrosu sahnelersek ortada Türkiye diye bir ülke kalır mı?
Varlığını alçak ihanet adresi PKK ve destekçileri ile masaya yatıranlara bu Dünya’da kimse acımaz. Başkasının himmetiyle maşa ve manivelası olan örgütlerle yapılan pazarlıklar bu millet ve devleti bekleyen acı felaketlerdir. Siz maşa ve manivela olmaya razı olursanız sizi kullanır atarlar.
Ülkemiz ve Ortadoğu’nun cehennem sıcağı işbirlikçi yapıları eritip İsrail fitnesine yeni destek yapılanmalar hazırlar. Bu büyük Kürdistan’ı kurmaya çalışan küresel emperyalist sürece engel olmayı başaramazsak devlet olarak ayağa düşeriz. Bunu başarmak feraset, öngörü, fedakarlık, bağımsız siyaset bedel ödemeyi gerektirir. Yeni kahramanlar ister, Türk milleti bu kahramanlara hasrettir. Bu başkalarının kuyruğunda ülkeleri dizayn etme hesapları ile asla olmaz.
 Küresel kapitalizmin azgın kar hırsının kitlesel tüketim kobayı olmayı reddedemezsek, hayatımızı kendi dini ve milli kodlarımıza göre dizayn edemezsek, Türk milletinin varlık ve beka davasını anlayamazsak, çok büyük hüzün ve acı faturalar bizi bekliyor.
“Ülke hızla bölünmeye doğru gidiyor!” Uyarılarını atlarsak, ihanet odaklarının millete meydan okumasını iyi anlayamazsak, bunu söyleyenleri iftira paranoyak diye suçlayanları tanıyamazsak, bu yapılanların hepsi asil millete gaflet dalalet ve hatta en büyük ihanet olur.
Herkes olanları akıl tarih ve gelecek öngörü süzgecinden geçirerek bu iktidarı uyarmalı girilen PKK ile yol arkadaşlığından AKP’yi vazgeçirilmelidir. Bu çıkmaz bölücülüye giden yoldan döndürülmezse bunu vebalinden hiç kimse kurtulamaz.
Herkes bunun bedelini öder ya zillete razı olur, beyaz bayrak çekeriz, ya da biçilen kefeni yırtarız. Bu iktidar artık gizli kapaklı konuşmayı bırakarak bu şerefli Türk milletine net acık ve hangi bilinmeyen baklayı ağzında sakladığını;  izah etmeli milletin aklına teslim olmalıdır.
Pardon deme şansının kalmadığı anı beklemeden başbakana ve AKP ye millet balansı yapılamazsa çok kara günler görürüz. Sahi sayın başbakana bizim bilmediğimiz bir şey mi yaptılar? Bu ne teslimiyet kanlı örgüt kısa bir süre önce meydan okuyordu. Barış tiyatrosu hala yeni perdeler peşinde bizim bilmediğimiz mecburiyetler varsa onu da bize birileri anlatmalıdır.
Söz konusu vatan, millet, devlet, bayrak, ülke ve istiklal marşı ise hiçbir gerekçe asla mazeret olamaz. Dünyanın neresine giderseniz gidin devlet olmanın olmazsa olmaz kuralları vardır. Bu kurallara uymamak demek bindiğiniz dalı kesmek, kendi ipini çekmek ve kendi ayaklarınıza sıkmaktır.
ABD, AB ve herhangi bir ülkede devlet algısı bu zillete müsaade eder mi? PKK kanlı örgütü bölgede Ali Kıran baş kesen devlet otoritesine soyundu. Bu örgütün bu eylemlerine karşı çaresizliği barış adı altında bir tiyatro ile izah etmenin yenilir yutulur tarafı kalmış mıdır? Çatal kazık yere geçmez üzerine bina kurulmaz hiçbir işaret anlamı da yoktur. Devletle PKK bir arada olur mu? Barış dediğiniz şey bumudur?
Güneydoğuda devlet ya vardır ya da yoktur. Bu örgüt kanlı canilerini bu kadar azdırmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Bu irade milli irade asla değildir. Bu iradeyi yöneticilerine veren bir tane helal süt emmiş insan evladı bu ülkede yoktur. Ülke yönetmek keyfilik kaldırmaz.
 Bu topraklarda kalışın kuralları nice canlar verilerek bedeller ödenerek ortaya çıkmıştır. Devlet yönetmek millete idareci olmakta binlerce yıllık birikimin sonucudur. Bu gelenekleri otoriteyi yerle bir etmek enkaz denemesi acı bedeller ödetir herkes bunun altında kalır. Ülke yönetmek bölünmüş yol yapmak bölücülüğe yol vermeye asla benzemez.
Bütün bu kara günler toplum vicdanında bir enerji birikimine sebep oluyor. Büyük bir tsunami kimi yerle bir eder Allah bilir. Bütün olanların vicdanlarda oluşturduğu yara herkes için aynı değildir. Ekmek bulamayan aç gezen insanın vatan millet bayrak devlet algısı kutsaldır. Onun inançlarının parçası olan bu kavramlar hangi kasırga şimşek tufanı koparır onu Allah bilir!
Bu milletin devletiyle milli kimliği ile daha fazla oynamayın tartışmayın tartıştırmayın bazı değerler vardır namustan öte kıymetlidir. Bunu böyle anlayan algılayan milyonlarca vatan evladı vardır. Kendi aklınızı pazarlıklarınızı bu millete son akıl diye dayatamazsınız!
            Milleti bilgilendirin gerçekleri sansürsüzce anlatın ve onun kararına razı olun işte milli irade budur. Her türlü abluka siyasi rüşvet yandaş kamu gücünü kullanarak alınan seçim sonucu yüzde elli imtiyazı size vermez. Millet size PKK’yı ülkenin başına bela edin, yıllardır ortaya koyduğu taleplerini baş tacı edin diye mi iktidara getirdi?
Yıllardır yapılan çirkin pazarlıklar solo İmralı turları artık aşikârdır. İki otoriteli, iki bayraklı, iki milletli, iki marşlı iki dilli devlet olmaz olsa olsa çatal dilli yılan olur. Çatal kazık yere geçmez iki milletli devlet asla olamaz.
Güneydoğu da Kürt kardeşimin temsilcisi olarak kanlı ateist ırkçı örgütün muhatap kılınarak şımartılıp ülkeye bela edilmesi AKP için en büyük utançtır.
Ülkeyi özgürleştiriyoruz, iddiaları ile ayrılık fitili ateşlenirken MHP’nin farklı yaklaşımı siyasi linç hakaret gerekçesi olamaz. Bu kara tablo artık yürekleri dağlıyor.
Beceremediniz başaramadınız düşün milletin yakasından ve ülkeyi eşit hür adil bir seçime götürün aksi takdirde bu ülkede sancılar hiç bitmez. Bunun baş sorumlusu da AKP iktidarı olur. Daha fazla bu ülkeye yazık etmeyiniz