Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz, 4 gün sürecek programı ile ilgili İstanbul Ülkü Ocakları yöneticileri ile kısaca sohbet ettikten sonra İstanbul Ülkü Ocakları’ndan ayrıldı. Çarşamba günü saat 12.45’te İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Kantar ve il ocak yöneticileri ile şehirde yürütülen çalışmalara ilişkin istişarede bulunduktan sonra İstanbul’daki 35 ilçenin Ülkü Ocakları Başkanları ile tanışma amaçlı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıdan sonra eğitim ve kültürel faaliyetlerin hangi minvalde olması gerektiği noktasında tek tek ilçe ocak başkanları ile istişarede bulundu.

Ziyaretler sırasında Ziya Gökalp, Nihal Atsız beyin kabirleri de heyet ile birlikte ziyaret edildi, dualar okundu. Ayrıca Ülkücü şehit Süleyman Özmen'in annesi Emine Özmen annemizde ziyaret edildi. 

Ardından Sayın Olcay Kılavuz ve heyet;  3 Günlük bir program gerçekleştirdi Marmara ve İstanbul Üniversitelerini  ve tüm ilçe ocakları ziyaret etti. 

Programın son günü Şile Ülkü Ocaklarının da açılışına katılan Kılavuz, Şile'de halka günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilisim