Abdülhamit'in Serveti Abdülhamit'in Serveti
 Taşkın yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde Antalya’da yerel basına yansıyan “PKK sempatizanları yol kesip, kimlik kontrolü yaptılar.” Şeklindeki haberler kamuoyunu ciddi anlamda rahatsız etmiştir.
Seçimlerin ardından kutlama bahanesiyle gündüz saatlerinde Antalya-Kepez Baraj Mahallesi, Güneş Mahallesi ve Şafak Mahallesinde kontrolden çıkan PKK yandaşlarının zaman zaman yol kesip kimlik kontrolü yaptığı, özelikle Kepez’de PKK- HDP'liler toplu taşıma araçlarına saldırmaya başladığı, şoförlerin durumu ilgililere bildirmesi üzerine bölgeye yapılan seferlerin iptal edildiği, yüzleri fularlarla kapatılmış 3'er 5’er kişilik PKK’lı grupların, belediye otobüslerini durdurarak yolculara kimlik kontrolü yaptığı, bunun üzerine Antalya Ulaşım Dairesi Başkanlığı Pamfilya AŞ. ve Antalya Otobüsçüler Odasına bağlı toplu taşıma araçları olayların yaşandığı bölgelere araçların ikinci bir emre kadar gönderilmemesi konusunda araç şoförlere telsizle anons geçildiği, evlerine gitmek için duraklarda bekleyen vatandaşların Antalya Valiliği’ne ve Antalya Emniyet Müdürlüne tepki gösterdiği, Vatandaşların da “Biz nerede yaşıyoruz. Evimize gitmek için saatlerce dolmuş otobüs bekliyoruz. Araçlar gelmiş olsa dahi can güveliğiz yok, toplu araçlara binmeye korkar olduk…” şeklinde tepkilerini dile getirdiği haberleri basında yer almıştır.

Durumu öğrenen vatandaşlarımız bize ulaşarak şikayetlerini ve rahatsızlıklarını yoğun bir şekilde bildirmişlerdir. Barış ve kardeşlik kılıfıyla uzunca bir süredir memleketimizin gündemini işgal eden “AÇILIM” safsatası Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden sonra ülkemizin turizm cenneti Antalya’mızda da meyvelerini vermiştir. Açılım sevdasına şehir eşkiyalarına göz yumulmuş, devlet olmanın gereği yetkililerce yerine getirilmemiştir. Devlet nerededir?

Bahse konu olaylar karşısında sessizliğini koruyan ve bu rezalete göz yuman yetkilileri bir an evvel görevlerini yapmaya ve Antalyalı hemşehrilerimizin huzurunu , can ve mal güvenliğini sağlamaya davet ediyoruz.

Ayrıca; Söz konusu olayı gerçekleştiren teröristler hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması için Cumhuriyet Savcılarını ve kolluk görevlilerini ivedilikle vazifelerini yapmaya çağırıyoruz.

Ülkü Ocakları olarak memleketimizi ve milletimizi huzursuzluğa itecek bu ve bu gibi tahrikler karşısında liderimizin emir ve talimatları doğrultusunda her hangi bir çatışma ortamının tarafı olmamak için gerekli hassasiyeti gösterdiğimizi ve göstereceğimizi, ancak; milletimizin mensuplarına, mukaddes değerlerimize yönelecek saldırılara ve tehditlere karşı da yeri geldiğinde gerekli tavrı göstermekten geri durmayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.!


Hiç kimse unutmasın ki, Ülkücüler dün olduğu gibi bugün de din, vatan, millet, bayrak gibi mukaddes değerler uğrunda mücadeleye ve gerektiğinde canını vermeye hazırdır.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim