Katil HDPKK, Fetö, Deaş, El Kaide, YPG ve her türlü terör örgütüyle iş tutan himaye eden 12 Eylül cuntasının senaristi koruyucusu ABD, Ülkücüleri hedef aldı.

Ülkücülere oy ve koltuk lazım olduğunda bozkurt taklidi yaparak uluyanlar önce AB, sonra ABD Ülkücüleri sindirip Türk’ü silme tertibine sus pustur.

Türkiye’yi açılıma federasyona özerkliğe zorlayıp diz çöktürmek için 12 Eylül’ün kanlı cunta eli Ülkücülerin yakasından hiç düşmüyor.

HDPKK’lı asker, polis, bebek katillerini cilalayıp kokmuş açılımı servis için AB ve ABD üzerinden çok çirkin bir Ülkücüleri itibarsızlaştırma oyunu sahneye koyuldu.

Türk milletinin birliği, devlet ve vatan bütünlüğünü bozmayı amaçlayan hdpkk terör örgütü açılımla palazlandı. Yeni açılım için düğmeye basıldı. Engeli Ülkücülerdir.

Onları tasfiye etmek Türkiye’yi bölmek isteyenlerin en büyük engeli olan Ülkücüler önce bölünüp ABD/AB birlikte tasfiye edilip itibarsızlaştırma hesapları hız kesmiyor.

Açılımda AKP’ye nasıl elif gibi dikildiysek CHP’nin, HDPKK açılım iştahına sonuna kadar direneceğiz. Zira bu bölünmenin birinci basamağıdır.

Kurtuluş savaşında yedi düvelin karşısına dikilen şehit ve gazilerimizin izinde son damla ter, son damla kan ve son canımız kalıncaya kadar Türk milletinin birliğini vatan ve devlet bütünlüğünü hiç bir insanını ayırmadan savunmaya devam edeceğiz.

Şehit ve gazilerin kutsal emanetini bayrak ve sancak gibi elden ele gönülden gönüle dalgalandırmaya devam edeceğiz.

Türk milleti yaşadıkça Ülkücüler, Ülkücüler yaşadıkça Türk milleti var olmaya devam edecektir.

“Ne Amerika Ne Rusya Ne Çin Her şey Türk’e göre Türk İçin” uğrunda ömür tüketenlerin ebedi ölümsüz mesajıdır.

Herkes ülkesini milletini sevmeli biz de aziz necip Türk milletini karşılıksız sevda ile seviyor, tüm insanlarımızı baş tacı ediyor, her masum insanı korunması  gereken Allah’ın emaneti olarak görüyoruz.

Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!

Bu hakikati daha bir kaç yüzyıllık mazisi olan ülke ve devletler anlayamaz.
Binlerce yıllık devlet, millet, gelenekleri olan asil bir milletiz. Türk’ü öldürüp şehit edebilirsiniz ama asla tutsak edemezsiniz. Çünkü bağımsızlık Türk’ün karakteridir.

Milyonlarca Türk’ün yüreklerinde sönmeyen meşale Ülkücü Milliyetçi Hareket’in Bozkurt’ça duruşudur.

Hiç bir millete kinimiz nefretimiz yoktur. Yaratılanı yaratandan ötürü seven tunç yürekli Türkleriz. Onun Ülkücü bozkurt evlatlarıyız.

Bu iftira karşısında bütün iletişim araçları ile şehitlerin emanetinin sesini adresine iletmeye, tuzakları yıkmaya Ülkücülerin şahsında Türk milletine biçilen kefenleri yırtmaya davet ediyoruz.

Şimdi artık dünyaya özgürlük, demokrasi, hukuk ve insanlık dersi verme Türk milletine sahip çıkma zamanıdır.

Selam olsun kutlu kıyama kalkanlara.

Bu zifiri karanlık elbet bir gün bitecektir.

Sabri Şenel / 30.9.2021 Ümraniye

Editör: TE Bilisim