Ülkücüler ülke her cefada, millet ve devlet dara düştüğünde,çekilen her sıkıntıda en samimi fedakarlığı can, kan ve bedenlerini feda ederek yerine getirdiler. Başbuğu bile sağlığında, ipe sapa gelmeyen gerekçelerle anlayamayanlar şimdi ''Türkeş yaşasaydı'' kurnazlığı ile laf cambazlığı yapmaktadırlar. 12 Eylül öncesi kızıl komünizmin her türlü fraksiyonunun cirit attığı taraftar bulduğu ülkemizde direnişin son kalesi ülkücüler o efsane kahramanlık destanını yazdılar. O dönem artık mazide kaldı bedeli çok büyük acılar çekilerek tarihin tozlu raflarına terk edildi. 

Bugün artık o dönemden çok daha vahim gelişmeler yaşıyoruz.Anlatılması anlaşılması çok zor kutsallarımız kullanılarak büyük bir bölünme oyunu sahneleniyor. Zor bir coğrafyadayız,liderlik potansiyeli yüksek milletiz ve dahası zengin yer altı kaynaklarının fakir bekçileriyiz. Dinlerin kutsalları ülkemizde ve emperyalist çetelerin hedef ülkesiyiz.Binlerce yıllık Türk tarihi ve İslam tarihi hafızamız olamazsa yaşadığımız acıları çok daha vahim boyutlarda yaşarız. Şu an yanı başımızda yaşananlar, bizim Müslüman Türklük vicdanımızı kanatmıyor ise o vicdanlar taşlaşmıştır.Bu zulüm artık tahammül sınırlarını çoktan aşmış arşa dayanmıştır.

O insanların dedeleri namus, şeref ve haysiyetimizi korumak için Çanakkale de ve bir çok cephede bizimle birlikteydi. Oralara ilgisizliğimiz komşu evdeki yangından katliamdan ve feryatlara kulak tıkamaktan ne farkı vardır? Bu ilgisizlik nereye kadardır? Artık acı kapımıza haysiyet, şeref ve onur cellatları yatak odamıza dayanmıştır. Suskunluğun tarifi yapılabilir mi? Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Kan kaybı hayati tehlike sınırına varmıştır. Sadece üç büyük şehir olan İstanbul,Ankara ve İzmir'deMHP ye oy veren seçmen,yerel seçimlerde ya AKP ye yada CHP ye oy vermiştir.Dünyanın sonumu gelmiştir.

O zaman vicdan, insaf, ahlak ve adamlık değeri olan, Ülkücülere bu seçimlerde oy vermekle mükelleftir.Çünkü biz koltuk avcısı değil ülke sevdalısıyız. Ülkenin karşılaştığı tehdit karşısında en fazla direnç gösterme kabiliyet ve referans adresi Milliyetçi ülkücü harekettir. Kamuoyu yoklamalarındaAKP,CHP ve bölücüler hariç tüm partilerin, Kürt kardeşim,Alevi kardeşim her etnik ve İnanç kesimimizin ikinci oy verme adresi MHP'dir. Bu ülkücülerin alemlerin efendisi peygamberimiz Muhammed Mustafa (SAV) müşrikler ve her sosyal kesim için Muhammed'ül Emin sıfatı ile güvenilir sıfatının Ülkücülere yansımasıdır. 

O zaman bu seçimlerde Ülkücülere oy vermek geleceği garantiye alacak tavrı geliştirir. Artık sona geldik bu zor süreçte Türk milleti ve onun devletinin gücünü kullanma kabiliyeti ancak ülkücü siyasi irade ile hayata geçer. Bunu yapmayanlarla yarın kargaşa, kaos, can, kan ve gözyaşının sel gibi aktığı ortam ve şartlarda inşallah karşılaşmak zorunda kalmayız. Artık son pişmanlığın hiç bir fayda vermeyeceği an gelmeden iktidar mührü Ülkücülere verilmelidir. Artık vakit tamamdır! Sözün bittiği yerdeyiz.Son sözleri söylemek noktasına gelmeden uyanmalı ayağa ve şaha kalkmalıyız.Bugün değilse ne zaman!

Sabri ŞENEL