Üç beş yılda bir tekrarlanan,yerel ve genel seçimlerinde birilerini Milletvekili, birilerini Belediye Başkanı,birilerini de Cumhurbaşkanı yapamadık diye iki gözü iki çeşme ağlayıp sızlayanlar varsa, ülkücü yüreğimizdeki asalet,ruh ve manevi dünyamızdaki seciye 'yi yeniden ayağa kaldırmak gerekiyor demek ki..

Son Oniki yılda koskoca bir nesil kaybedildi. Recep Tayyip ERDOĞAN'la başlayan AKP iktidarı döneminde gençler Milli mefkureden uzak,öz değerlerine yabancı,maddeye tutsak ve egosuna düşkün olarak yetişti. Bayrak ,Vatan ve Millet sevgisi unutturuldu.Adamlığın ölçüsü olarak para gösterildi.

Haliyle Belediye Başkanı olmak için MHP den adaylığını koyan bazı dostlarımız bile menfaatine ve nefsine yenilerek AKP ye geçtiler. AKP ye geçince belki de köşeyi döndüler ama İlahi rahmanın rızasını asla kazanamadılar.Kısa sürecek saltanat kayığına binerek gdebilecekleri mesafe musalla taşından mezara defnedilinceye kadar geçen zaman kadardır.

Samimi Ülkücüler makam ve mevkiiyi hep ellerinin tersiyle ittiler.İpe giderken bile davasını satmadılar.''Mustafalar ölür Allah davası ölmez'' diye haykırdılar. Cuntacı paşaların '' Türkeş'i suçlayın sizi hapisten çıkaralım'' dediğinde bile '' Liderimize ihanet etmeyiz.Fıtratımızda kalleşlik yoktur'' deyip her türlü teklifi ellerinin tersiyle ittiler.
Pişmanlık haleti ruhiyesi ile davasına küsmediler.Zor ve çetin şartları görünce vazgeçmediler.Şimdi ''Üç beş seçim kaybettik ''diye yeniçeri ağaları gibi kazan kaldırıp''istemezük'' diyen sözüm ona kendisini bir keramet ehli zanneden zübükzadelere sesleniyorum.

-''Beyler biz bu davayı ve lideri sokakta bulmadık.Başbauğ TÜRKEŞ ten bugüne Ülkücülük çizgisine ihanet etmemiş Sayın Devlet BAHÇELİ nin boynuna ihanet yaftasını asarken zerre kadar utanıp yüzünüz kızarmadı mı acaba?

Her şey kazanmak ve galip gelmekmidir.''Bazen galiptir bu yolda mağlup'' diyerek hayata nasıl objektif bakamıyorsunuz.Enver Paşa Turan için Ruslarla çarpışırken Duşenbe de şehit düşünce yüreklerimizde milli bir kahraman olmadı mı..

BAŞBAĞ TÜRKEŞ seçim kaybettiğinde Partisine kilit mi vurdu.Davasına ve ülküdaşlarına arkasını mı döndü.Davaya küsülmez ve dava terkedilmez.Mesela MHP Ümraniye Belediye Başkan adayımız Sabri ŞENEL kaç defadır aday olup seçilememesine rağmen hala partisini yiğitçe savunmakta ve liderine sadakat göstermektedir.

Önemli olan Ülkücü duruş ve ilkelere olan sadakattir.Seçim kaybedebilirsiniz ama Ülkü de asla kaybetmeyeceksiniz.Turan idealinizi sonsuza kadar yaşatacaksınız yüreklerinizde.

Korkmadan, yılmadan daima ileriye.....

Ertuğrul KALAFAT