Ümraniye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan COŞKUN  Ömür AYDIN’ı makamın’da ziyaret etti. Ümraniye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan COŞKUN Ömür AYDIN’ı makamın’da ziyaret etti.
 Ümraniye ülkü ocakları tarafından verilen kahvaltıya MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, İstanbul İl Yöneticisi Şahin Şakır, MHP Ümraniye İlçe Yöneticileri, MHP Ümraniye Kadın kolları başkanı Arzu Karaalioğlu, Ümraniye Ülkü ocakları başkanı Adem Yıldız, MHP Ümraniye ilçe eski yöneticileri ve çok sayıda ülkücü katıldı. 
Kahvaltı yapıldıktan sonra dua okundu. Daha sonra MYK üyesi Erdem Karakoç konuşma yaptı. Erdem Karakoç Ülkü ocaklarının önemine değindi. Ülkü ocaklarının Ahlak, edep okulu olduğunu, İslamın ve Türklüğün en güzel Ülkü ocaklarında yaşanacağını söyledi. Erdem Karakoç Konuşmasına şu şekilde devam etti.

BAŞBAKAN DİNİ İSTİSMAR EDİYOR
Başbakan medyayı çok güzel kullanıyor, toplumun ortasında namaz kılarak, kuran okuyarak medyayıda kullanarak dini reklam aracı haline getiriyor. Yinede Allah kabul etsin diyelim. Aynı adam bir milyon insanın katledildiği ırak'ta ve bir milyon yetim kadınımızın itilip kakıldığı Irak'ta, Amerikan askerlerine sağ salim dönmesi için dua ediyor. Başka konularda burnundan kıl aldırmayan adam çok köklü meselelerde, dün dediğini, tükürdüğünü yalamayı bir yana bırak, her türlü onursuzluğu yapacak bir şekilde çizgi ortaya koyuyor. Başbakan milletin yüzde 49 desteğini almasına rağmen damat ferit gibi davranıyor. 

MİLLETE GİTMEK LAZIM
Millete gitmemiz lazım. Millete nasıl gideceğiz ? Mustafa Kemal'in gittiği gibi gideceğiz, En kötü günde Başbuğ'un gittiği gibi gideceğiz. Cevabı düzenli çalışmalarla, dürüst çalışmalarla vereceğiz.

DEVLET OLMAK BİZİM İÇİN ESAS
Devlet olmak artık bizim için bir esas. Kimileri diyor ki MHP sokaktan çekildi. MHP hiç biz zaman sokaktan çekilmez. Sokaktan çekilmeyi itilip kakılmayı hesap edenler, yanlış hesap yapanlardır.

TÜRKİYE'DE 4 KİŞİDEN BİRİ MHP'li
Bugün Türkiye'de 4 kişiden biri MHP'liyim diyor ama 8 kişiden biri oy veriyor niye, şartların getirdiği bir takım gerçekler var. Bizim hedefimiz yüzde 25'lere varan tırmanmayı yerel seçimlerde yakalamak. Bu mümkün ama biz milletimizin ayağına gidersek mümkün. 

Ümraniye Ülkü ocaklarının düzenlediği kahvaltı programı samimi ve sıcak bir ortamda gerçekti. Erdem Karakoç konuşmasının ardından partililerle sohbet ettikten sonra Ümraniye ülkü ocağından ayrıldı. 
Editör: TE Bilisim