Açık bir  itiraf !
Genel merkezin avukatı Av . Mete Han Özkan , canlı yayında CNN de ;
- MHP nin iktidar olmak gibi bir amacı ve derdi yok diyor .
- Bizim AKP karşıtlığımız ve referandum gibi bir derdimiz de yok diyor !
Madem öyle ise ;
''Böyle bir MHP'' ye milliyetçi  - Ülkücüler ,Türk  halkının   oy vermesi için bana bir tek sebep gösterebilir misiniz ? İşsiz - aşsız  kalmış,bir dilim ekmeğe  muhtaç  kalmış  , yıllarca  köşeye kıstırılmış Ülkücü  yürekler  yeni  bir  çıkış  yolu  aramasında  ne yapsınlar ! 
*
Tabanın  ne   yaptığından habersiz  , çekilen onca  çileye  kulak  vermeyen  Balgat'ın  beyanatları  artık  Ülkücü  Hareket'in  umudu  olmaktan çıkmıştır.
Bu anlayıştaki bir yönetime neden oy versin ki  bu  insanlar ? Takatsiz kalmış yorulmuş bıkmış usanmış  , hantallaşmış  bir  teşkilat  ve  teşkilat  zincirine  , girişteki  sözleri duyunca  Türk Halkı  , Ülkücü taban oy verir mi sizce ?
*
Geçen  akşam  bir  Tv deki  tartışmada   Doğunun  Başbuğu  , binlerce  Ülkücünün yetişmesinde  önemli  emeği olan  Yılma Durak  Ağabey'i  izledim. Karşı tarafta  ise genel merkezi  söz de savunan , savunmasına  nasıl  izin  verilir   diye  hayıflandığım  , zarardan başka  bu davaya  hiç bir faydası olmayan  Cemal  isimli vatandaş , meseleleri  kavga  ile çözmeye çalışan  bir zat  vardı . Bu zat  daha önceleri de meclisin önünde  dava adamı  , Başbuğun yol arkadaşı  MHP  meclis  başkan adayını  fitursuzca tartaklamıştı . Birilerinden ses çıkmamıştı.Şimdi  ise  bu programda  terbiyesizce  Yılma Bey'e hakaret eden  bu adamın  tutumunu  ve  bu  adamı  MHP  genel Merkezini  savunmak  için  oraya  çıkmasına  izin  verenlerin  nasıl izin verdiğini  anlamak  elde değildi, yadırgamamak  içten bile   değildi. Tüm çıkarsızca Ülkücüyüm diyen herkes  bu  olayı  izlerken ,Yılma  Bey'in mücadelesini  ve bu   kavgacı  adamın  ne olduğunu  bilen herkesin ,  göz yaşlarını  içlerine akıtarak  izlemesini  görürcesine bizler etkilendiğimiz  gibi  ,   eminim  herkes  de etkilenmiştir.Ne hallere  düşmüşüz  , kimlerleyiz  dercesine ...  
*
12  Eylülde  içeri  alınan  Yılma Durak Bey,defalarca işkenceye tabi tutulmuş,ailecek  olağan üstü  haksızlıklara  uğramış   Ülkü  devlerinden  biridir. Kenan Evren  öldüğünde  ,bu ağabeyimizin  ailesi  cenazede '' Hakkımızı  helal etmiyoruz'' diyerek bağırırken ,  ağızları kapatılmıştır. Çığlıklarını  en iyi anlaması  gerekenler benim genel merkezim  olmalıydı,onların   yerine bu aile  , boş  gök kubbeye mi  seslendiler acaba? Çile çeke çeke  bir deri bir kemik  kalan  Yılma  Bey'i  lise  2. sınıfta iken  teşkilat  görevlisi  olarak  Erzurum'a  gittiğim zaman tanıdım . Kısa boylu  naif  yapılı  biri . Onunla  Üniversite  Kütüphanesinde  konuşurken  ,  acaba  yanlış  adamla mı konuşuyorum , Doğu'nun  Başbuğu  bu mu  diye de  düşündüğümü  ifade etmek isterim . Ancak  bir salonda  Yılma Bey  ,  konuşurken  gözümde , yüreğimde  büyüdü  büyüdü  salona sığmaz olmuştu . O  küçük  görünümlü  adam  meğerse  ne kadar  da  büyükmüş ,  Allah'u  Ekber ,  diye  bağıracakken ağzımı  tuttuğumu  ifade etmek isterim... 
*
Bunca  çile çeken ,davası uğruna  hırpalanan  elbiselerini çıkarsanız  iğne iplik  kalmış ,  ancak  hala  o Ülkücü  dev yüreğin  sahibi  hakaretlere uğrarken ,  eyy   tepedekiler , bir  terbiyeden yoksun  adamı  Yılma Bey'in karşısına  çıkarmakla  , o  pişkin ve kavgacı  ,neyi  savunduğunu  bilemeyen  bir zatla  karşılaştırdığınız için  yuh be  dedirttiniz  sonunda . Şu an  mecliste  olması  gereken bu dava adamının , hep  bile bile de harcandığını  düşünmek bile  istemiyoruz , sürekli  seçilemeyecek yerlere  konması   bu   camiayı da  üzmüştür elbet. Ve  hala  Ülkücü  Hareket  bu tıkanıklıktan çıksın diye ,''Ölmez  bu hareket,ölmez bu dava '' diyenlere  desdek olmak, son nefese kadar  bu mukaddes  davaya hizmet için  yollara  düştü  ağabey,diğer  çıkarsız  harcananlar ,sahipsiz   on binler  gibi.
*
''MHP 'nin  iktidar olma gibi  bir amacı  yok'' diyenler ;  bu  çile  çeken  dava adamları  boşa mı  çile çektiler  ve hala çekiyorlar ! Dursunlar  ve tüm şehitler  boşuna mı öldüler ? Ülkücü Hareket  bu ülkenin  nimetlerinden faydalanmayacak mıdır ? Sevdası  ,vatan ,millet,devlet ,bayrak  ve İslam    olanlar  hiç mi  gülmeyeceklerdir? ''MHP  'nin iktidar olma amacı  yok  diyenler '' eli ile  demek ki  zamanımız  çalındı, boşa kürek çekmişiz, vurulmuşuz, hırpalanmışız, sürülmüşüz ve sizin umurunuzda değil  öyle mi?   Varsa yoksa tepeden  aşağı   sahiplenilen  koltuklarınız mı  daha önemli olan!                                                                                                 
*
Bu  kafalarla  bir yere varılamayacağı  açıkça ortadadır. Sarayın  rüzgarı  ve cazibesi  sannederiz ki  sizleri de  büyülüyor  gibi...O  yüzden midir ki ''Bizim AKP karşıtlığımız ve referandum gibi bir derdimiz de yok'' diyorsunuz ! Ortaya  çıkan  yeni rüzgarı  Türk Milleti  ve Ülkücü Hareket  sahiplenmiştir. Bu  rüzgar  ,fırtınaya  dönüşecektir. Bu ülkenin  kurtuluşu bu  harekete  bağlıdır. Cumhuriyetin ,Demokrasinin  ve   adaletin tamiri  için  hak  yerini    yakın zamanda  bulacaktır  inş... Birileri  korkudan  tutuşmuşlardır ,açıkça  bu durumu  gözlemliyoruz . Bu  yolda  düşenlerde( Daha ilk  adımda  tahminimizde  yanılmadığımız  Koray Bey'i,izliyoruz )   ,kalkanlarda  olacaktır,muhakkak  . Bizleri yadırgayanlarda  olacaktır, umurumuzda değil. Bizler bu meselede  Allah'ın rızasını  kazanmak için varız.Dün ne isek bugünde  oyuz . Önemli  olan  vatanın bölünmez bütünlüğü  ve adaletin  Ömerce  tecellisidir.
Saygılarımla...
Cevat NAS