Uşak'ın simge fotoğrafı, İzmir-Ankara yoluna tabela olarak koyuldu Uşak'ın simge fotoğrafı, İzmir-Ankara yoluna tabela olarak koyuldu
Uşak'ta bir kişinin, ayrılmak isteyen nişanlısının eğitim gördüğü Murat Arıtürk Mesleki Eğitim Merkezi’ne gelerek sınıfta pompalı tüfekle canına kıydığı iddia edildi.

Tabakhane bölgesinde işçi olarak çalıştığı öğrenilen 23 yaşındaki Sedat Yeşilkuşak, 3 gün önce 17 yaşındaki nişanlısı E.Ç., ile tartıştı. Yaşanan tartışma sonrasında E.Ç. nişanı bozmak istedi. Yeşilkuşak, bugün elinde pompalı tüfek ile yaklaşık 150 öğrencinin eğitim gördüğü E.Ç.'nin okulu Murat Arıtürk Mesleki Eğitim Merkezi'ne geldi. Okulun ikinci katında E.Ç.’nin eğitim gördüğü resim sınıfına giren Yeşilkuşak, nişanlısının yanına gelmesini istedi. E.Ç. sınıfta oluşan kargaşadan istifade ederek dışarı kaçtı. Yaklaşık 10 dakika E.Ç.’nin yanına gelmesini isteyen Sedat Yeşilkuşak daha sonra elinde bulunan tüfeği çenesine dayayarak hayatına son verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından öldüğü belirlenen Yeşilkuşak'ın cenazesi Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Okulda yaşanan üzücü olaydan sonra Uşak Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut’da okula gelerek okul idaresinden bilgi aldı.

Polis, yaşanan intihar olayı ile ilgili yaklaşık 15 öğrenci ve 6 öğretmeni bilgisini almak için Cumhuriyet Polis Merkezine götürdü.

Editör: TE Bilisim