LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Sağlık ve Eğitim Derneği'nin, insanı onun eşref–i mahlukat anlayışına en uygun şekilde yüceltmeyi ve hizmet etmeyi amaç edinmiş bir dernek olduğunu söyledi. Manisa'da 20 yıldır hizmet veren derneğin yeni hizmet binası törenle açıldı. Törene AK Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Vali Daşöz, eski bakanlardan Rıza Akçalı, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Baro Başkanı Zeynel Balkız, Dernek Başkanı Mehmet Özlem, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Vali Daşöz, "Gerçekten hepimizi çok mutlu eden, ülkemiz adına gururlandıran bir derneğimizin yeni hizmet binasının ve yeni başlattıkları kursun açılışında beraber olmanın mutluluğu içindeyiz. Dernek üyeleri, bireysel anlamda zaten işlerini yapıyor ama toplumsal sorumluluk anlayışının bir gereği olarak zamanlarının önemli bir kısmını da devletimize ve halkımıza hizmet yolunda geçiriyorlar. Bununla da yetinmeyip diğer ihtiyaç sahibi ülkelerde, Afrika'da hem ülkemizin temsilcisi olarak hem de insanlık adına en güzel örnekleri ortaya koyarak bu güzel hizmetleri yapıyorlar." dedi. Dernek yöneticilerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Daşöz, yeni binayla hizmetlerinin daha da artacağına inandığını bildirdi.

Milletvekili Yurttaş ise derneğin sadece Manisa'da değil, yurtdışında da faaliyetlerini çok ileriye götürdüğünü söyledi. Akçalı da gönülden başarılar diledi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek yeni hizmet binası açıldı. Daha sonra Vali Daşöz ve beraberindekiler binayı gezdi.

Editör: TE Bilisim