LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, yapımı devam eden Tunceli Devlet Hastanesi binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

Tunceli'de 150 yatak kapasiteli hastane binasında incelemelerde bulunan Vali Güner, çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme esnasında hazır bulunan Vali Yardımcısı Eşref Yonsuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, İl Sağlık Müdürü Dr.Yusuf Kenan Aydın ve Yüklenici Firma Yetkilileri Vali Güner`e yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yeni yapılan Tunceli Devlet Hastanesi'nin modern bir şekilde hizmet vermesi için tasarlandığını kaydeden Vali Güner, "Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemli şu anda yapım aşaması devam etmekte olan hastanemiz tam olarak bitmediğinden bazı eksiklikleri olabilir, zaman içerisinde hastanemiz tam anlamıyla eksiksiz bir şekilde bitirilerek hizmete sunulacaktır, bizim için her şeyden önemlisi vatandaşımızın sağlığı vatandaşlarımızın sağlık konusunda en iyi hizmeti almaları için elimizden geleni devlet olarak yapacağız. Her zaman önceliklerimiz arasında sağlık hizmetleri en başta gelmektedir.Yeni yapılan Devlet Hastanemiz yakın bir zamanda bölgemizin ve hatta ülkemizin önemli hastaneleri arasında yerini alacaktır." dedi.


Editör: TE Bilisim