Milli Kültür’den,  Milli Birliğe Milli Kültür’den, Milli Birliğe
11 ayın sultanı Ramazan ayı öncesi vatandaşlar mesire alanlarına akın etti. 1 ay boyunca oruç tutacak vatandaşlar son gün yeşillikler içindeki mesire alanlarında ailece piknik yaptı.

Mesire alanında ailece piknik yapan vatandaşlardan Servet Ünsal, "Son gündür, Ramazan ayına başlıyoruz. Akşamdan sahura kalkıp yarından itibaren orucumuzu tutmaya başlayacağız. Son gün olma hesabıyla hem stres atmak ve hem de piknik yapmak için mesire alanına geldik. Biliyorsunuz 6-7 ay boyunca kış mevsimini yaşıyoruz, havalarda zaten yeni ısındı. Bu kışı bir üzerimizden atalım dedik." dedi.

Fuat Ünsal adlı vatandaş ise "Bugün son gün. Ramazan ayının yarın başlangıcı. Tüm Müslüman aleminin hayırlı olur inşallah. Kazasız belasız, barış içinde inşallah yaşanır. Hayırlısıyla bugüne niyetle yarına oruç tutacağız. Son gün olması hesabıyla çoluk çocukla birlikte bir stres atalım dedik. Bir değişiklik olmasını istedik." şeklinde konuştu.

Diğer bir vatandaş Mehmet Çelik, "Bugün çok güzel bir hava var. Gerçekten çevremizde her taraf yemyeşil. Biz de ailece gelip bu güzelim havanın, doğanın içinde piknik yapalım dedik. Yarın Ramazan ayının başı, tüm halkımıza hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Zaten bir ay boyunca piknik yapamayacağız onun için bugünü değerlendirelim dedik. Hayırlısı ile Ramazan ayı aradan çıktıktan sonra yeniden pikniğimizi yapabileceğiz." diye konuştu.

Sinan Akbaş da "Yarın Ramazan ayının başlangıcı. Arkadaşlarla mangala geldik. Piknik için pek bir fırsatımız olmadı ancak bugün gelebildik. Zaten Ramazan ayı boyunca gelemeyeceğiz, onun için bugüne pikniği sıkıştırdık. Etraf çok güzel. Fırsat bulan Ağrılı buralara akın etmiş. Bugünün tadını çıkaralım dedik. Zaten mübarek Ramazan boyunca oruçlarımızı tutacağız inşallah." ifadelerini kullandı.
Cihan

Editör: TE Bilisim