Son haftalar kaç kişi öldürüldü ,sanki normalmiş gibi kimsenin umurunda değil.
Ateş düştüğü yeri yakıyor .Diğer insanlar ise bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor.
Sınırımız yolgeçen hanına dönmüş,muhalefet bağırıyor,çağırıyor,yapacağı başka birşey yok. Hükümet işin içinden çıkamıyor.akp ye oy verenler yukarısı birşey biliyor sannediyor,bu durumu saf saf savunuyorlar.
Tarihin hiçbir döneminde bu son aylardaki kadar Türk Bayrağı yakılmamıştır. Sizin gördüğünüz tv den birkaçı.Zaten iktidar yanlısı tv ler bu gibi olayları vermiyor.
Türk Bayrağının bu kadar hakarete uğraması da bu soysuz ve hayata mideden bağlı insanlarca normal bir durum gibi olmuş.
Dünyanın hiçbir yerinde gelenekçi,yerine oturmuş,tarihi olan devletler ,terör örgütleriyle anlaşma masasına oturmamıştır. Türkiye pkk ile masaya oturmakla,müzakereler yapmakla kendini dünyaya rezil etmiştir.Verilen sözlerin sonucu Türkiye yağmalanıyor.
Sol örgütler hala orak -çekiç sevdasında ,kominist pkk ile kontak halindeler. CHP bunlardan kurtulması lazım gelirken ,aynı tas aynı hamam görüntüsü ile devam etmekte, vatansever CHP li dostlarımız artık bu olumsuzluklardan bunalmış vaziyette ,özeleştirilerini bitirememekteler !
Beyaza oy verenlerin düşünmesine gerek yok,mübarek herkesin yerine düşünüyor.O ne derse o ,diğerleri makam,para,tarla ,arazi,ihale ,vurgun peşinde ve adam harcamakla meşguller...
MHP adamın adamları güruhları ile cılızlığına devam etmekte.
Ülkü devleri bir bir Allah'ın rahmetine kavuşurken,az olsun benim olsun felsefesi Milliyetçi Hareketin gürleşmek isteyen kanallarını tıkamakta.
Halk Fizanda,biz Yemende derken, MHP liler nefislerini aşamayarak ,değerli insanları bulup çıkaramamakta ,hala 'ben ben' içgüdüleri ile bir türlü Bozkurtça dirilememektedirler.
Ya Emmoğlu , kim takar hak,hukuk,vatan,bayrak,İstiklal Marşı,Türk,Atatürk ve vatanın bölünmesini ?
Önemli olan bağırsakları çalıştırmak ve soysuzluğa ,yolsuzluğa devam etmek.
''Ben varsam tamam,yoksam olsun herşey talan.''felsefesi ile bu ülke ve insanımız hergün ayrışmakta ,gelecek nesiller için ölüm çanları çalmaktadır.
Saygılarımla.
C.NAS