VİCDAN MESELESİ

Bu nasıl bir çıkar hastalığıdır ki; adamlar kutularla paralar götürdüler, hırsızlık ayan beyan ortaya çıktı. 4 bakan görevden alındı ,ama adli bir ceza henüz ortada yok. Tepenin koruması altındalar ve yüce divana gönderilmiyorlar. ABD de ise suçluyu Türkiye gibi affetmedi tıkadı içeri. Bu halk bunları hala göremiyor mu?

* Çözüm süreci süresince pkk yığınaklarını yaptı, dağlarıda ,şehirleri de istediği gibi istila etti. Hükümet ,askere dokunmayın emri verdi .Oslo ve Dolmabahçe mutabakatlarını ve tüm bu olanları Tv den herkes izledi. Daha sonra tepedekiler ağızları ile de düştükleri tuzakları ifade ettiler. Çözüm süreci boyunca karşı çıkanlar yadırgandı, bunca şehidin müsebbipi 14 yıl hükümet edenlerdir . Bu durumu Allah’ta, kulları da ,yazıcı meleklerde ,çıkarcı zevat da biliyor.Biliyor bilmesine de vicdan meselesi işte…

 

* Bunca haksızlıklar,adaletsizlikler, adam kayırmalar, Ensar vakfındaki çocukların iğfal edilmesi vb . Tüm bunları gören insanlar ,bizimle geçmişte kader birliği yapmış bazı simalar hala nasıl bir yemlenme ve çıkar hastası oldular ki , hala doğruların yanında yer almayıp,inatla bu çirkeflikleri savunuyorlar! İnsanlar nasıl bu kadar zeka özürlü olabiliyor?Bu nasıl VİCDAN ?

C NAS