Diyarbakırdaki NEVRUZ kutlamaları ile durum iyice netleşti. O meydanda birtek Türk Bayrağı yoktu. Dağdaki çocuk katilleri,şehitlerimizin katillerinin çoğu hep o meydandaydı. Birilerinden alınan destekle hainler tüm isteklerini,akıllarından geçen tüm hainliklerini ortaya koydular. Orada devlet yoktu,orada Türk 'e ait hiçbirşey yoktu. Orada birilerinin desteğinde Türk milletine gözdağı verme vardı. Herşey ne isede bazı Karadenizli sözde sanatçı kırmaları da orada boy gösterdiler. Ve siz ey Karadenizli arkadaşlar bu adamları adam sanıp,onların para kazanmasına vesile olmazsınız inşallah...Diyarbakırda kutlanan NEVRUZ Bayramını izleyen herkes,nereye varıldığını anlamalıdır artık. Apo günün adamı idi. Ültümatomunu verdi. Ne diyorsa ''O'' ! PKK ve Apoyu bu duruma getirenler başınız göğe ermiştir herhalde! Türkiye resmen bölünmüştür.Hainlerin ağzı kulaklarında farketmiyor musunuz ? Meclisten İktidar ve BDP milletvekillerinin konuşmaları kanımızı donduracak nitelikteydi. CHP de bir Muharrem İnce var gerisinin bir kısmı ikili oynuyor,açıkça farkediliyor.Onlar öylede AKP de tanıdığımız bazı milletvekillerinin, bu günahın altına girmelerini,ses çıkarmamalarını izah etmede zorlanıyoruz. Yazık ,yazık ki ne yazık !!!
Hala Apoyu siz niye asmadınız diyenler: Vatan hainleri için idam kalkmasın diyen ve oy veren sadece MHP dir. İdamın kalkması için oy verenler ise açıkça görülüyor.Millet ,Öcalan'ın kucağına Türkiye'yi oturtanları artık görüyor. Görmeyen saflara ve hainlere Allah akıl versin. Güya bayrak asılmamasının soruşturulmasını yapacakmış ilgililer... Atı alan Üsküdarı geçmiştir. Ey Türk artık ayağa kalk ,toparlan. Bırak laf gevelemeyi.Bırakın adamın adamı olmayı... Zaman bu zamandır ''Ey Türk titre ve kendine gel''zamanıdır.Atatürk'ün Gençliğe Hitabede belirttiği''İktidara sahip olanlar gaflet ve delalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler .Cevabının verilmesinin şu an zamanıdır,geçiyor bile...Günlerdir ihanetler açık açık ortaya dökülürken ,Türk Milleti'nin kötü kaderine dur diyecek ses DEVLET BAHÇELİDEN geldi .
Sayın Devlet Bahçeli'nin açıklamasını aynen alıyorum: “Aziz milletimiz çözüm rumuzlu felakete çivilenmek ve hapsedilmek istenmektedir.

İmralı canisi, Nevruz Bayramı bahanesiyle, AKP’nin yardım ve yataklığıyla mesajlar vermekte ve sanki siyasal bir aktör gibi Türkiye gündemini meşgul etmektedir.

Türk milleti İmralı canisinin vasiliğine ve kanlı niyetlerine tıpkı bir meta gibi devredilmiş durumdadır.

İmralı canisinin örgütüne soluk aldırmak, derleyip toplamak için fırsat ve ara bir istasyon olarak gördüğü çöküş süreci, varlığımızı imha ve inkar noktasına doğru götürmektedir.

Başbakan Erdoğan gafilce, benliğini ve millet vek‰letini ipotek ettirmiş bir ruh haliyle, İmralı canisinin sözlerini olumlu karşılamış, hatta alkışlamış ve adeta yabancı ülkelerden hürmetle selamlamaktan geri durmamıştır.

İmralı canisinin, bağımsız Kürdistan’ın sözde kuzey ayağını zımnen tescilleyen, milleti bölen ve yok sayan sözleri Başbakan’da umut uyandırmış ve heveslenmesine yol açmıştır.

Görülmektedir ki, İmralı canisiyle Başbakan aynı ihanet kabından içen ve bölünme kampanyasına eşbaşkanlık yapan bir sefilliğin içine yuvarlanmıştır.

Başbakan’ın tek millet sözleri yalandan, tek bayrak ifadeleri aldatmadan, tek devlet beyanları retorikten ibaret olduğu kesin ve keskin bir biçimde anlaşılmıştır.

İmralı canisinin mesajlarının okunduğu ihanet meydanında, bir tek Türk bayrağının dahi olmaması Başbakan ve hükümetinin hangi kirli ve alçak amaçlar için faaliyet gösterdiğini, kimlerle uygun adımlar eşliğinde yürüdüğünü açıkça ve bir kez daha resmetmiştir.

Yüzdeyüz inkar edilemez bir gerçektir ki, AKP teröre kucak açmış, teröristbaşına cesaret ve cüret aşılamıştır.

İmralı canisi ve ortakları kimse ,görünen ne ise, Türkiye’nin dağılması ve Kürdistan’ın inşa edilmesi konusunda kararnamesiz memur tayin edilmişlerdir.

Evet Devlet Bey'in dedikleri katıksız doğrudur. Türk Milletine artık yapılacak bir görev düşüyor:Sağı ile ,solu ile dindarı ile hulasası Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sonsuzadek yaşamasını isteyen ,Emperyalizmin her nevisine karşı olan,Türk Milleti'nin bölünmesine karşı olan herkesi Devlet Bahçeli'nin sesinde birleşmeye çağırmak her vatanseverin görevidir diye düşünüyorum.Türk Milleti hainlikler karşısında her zaman bir araya gelerek zorlukları yenmeyi bilmiştir.Allahın izniyle yine öyle olacaktır. Allah Türk Milletini Korusun ! Amin.
Saygılarımla...
Cevat Nas