Genelkurmayın kımızı çizgisi ne anlayabilmiş değilim. Bayağın gönderden indirilmesi onları hiç rahatsız etmedi. Türkmeneli işgal edildi rahatsızlık duymadılar, 25 okul yakıldı sesleri çıkmadı, Türkiye Cumhuriyetini simgeleyen T:C ibaresi söküldü hiç oralı olmadılar. Atatürk heykelleri yakıldı sönmesi için su bile tutmadılar. Onlar kırmızı çizgilerimiz derken, gerçekten kırmızı çizgilerinin ne olduğunu bilmiyorlar. Bu yüzden biz de kırmızı çizgilerinin olduğuna inanmıyoruz atık.

Atatürk heykellerini yakıyorlar. Bu zatlar acaba neyi yaktıklarının fakındalar mı? Cayır cayır yakıyor hatta etrafında ayin yapıyorlar. Ne de olsa bunu yapanlar ateşe tapıyor. Vandallıklarıyla bulundukları şehri yakıp, yıkan, ora halkını sıkıntıya sokan bu kendini, haddini bilmez topluluk, AKP'nin sözde çözüm süreci çocuklarıdır.

Bu bilinçsizler topluluğu yaktıklarının sadece Atatürk heykeli değil, Kurtuluş Savaşının Mustafa Kemal'i olduğunu biliyorlar mı? 

 

****

Atatürk heykeliyle beraber yaktıkları; bağımsızlık ruhudur. Yaktıkları Kuvayi Milliye ruhudur. Vatan aşkıdır, bayraktır. Yaktıkları tarihimizdir. Yaktıkları savunmasında bulunmadıkları "Çanakkale geçilmez" anlayışıdır. Yaktıkları Alparslan'ın Malazgirt'te mührü vurduğu, Lozan'da onaylanan vatan tapusudur. Yakılan Cumhuriyetin değerleridir. Yakılan Türkçedir.

Yakılan Milli devlet Üniter Yapı anlayışıdır. Yakılan Milli Eğitimdir. Yakılan askerdir, polistir. Ey kırmızı çizgi sahipleri, feraset sahipleri, vicdan sahipleri neredesiniz. Yakılanın bir tek Atatürk heykeli olmadığını idrak edemiyor musunuz? Kaldı ki bu yakılanın yıkılanın yerine yenisi de konmuyor. Bir tasfiye söz konusu, siyasi özerklikle başlayan mali özerk isteğiyle devam eden zihniyete daha ne kadar -Aman ha çözüm süreci bozulmasın, diye müsamaha göstereceksiniz?

Yapılan vatan topraklarına ateşle sınır çizmektir. Azgınlığın timsali olmaktır. Yakılan bilimdir, milli bilinçtir. Yakılan Türkiye'nin birliğidir. 

Atatürk'ün heykelinin yakılmasıyla elde edilmek istenen Şeyh Said'in yeniden canlandırılmasıdır. İhanete can vermektir. Kalleşliğe pirim vermektir. Kırmızı çizgilerimizi aşarlarsa konuşuruz diyenler, şu kırmızı çizgilerinizin ne olduğunu açıklayın da biz de bilelim. Yoksa terör çetesi kışlalara elini kolunu sallayarak girdiklerinde mi çizgileriniz aşılmış olacak?

 

****

AKP iktidarı kan akmadığı müddetçe PKK'nın yaptığı hiçbir şeyi olay olarak görmüyor. Onların basireti bağlanmış. Bu basiretsizler topluluğundan doğru adım atmasını beklemek çok yanlış olur. Ancak kurulduğu günden bu güne şehadet mertebesinin müdavimi olmuş, vatan, millet, bayrak, ezan aşkıyla yanmış, "Mabedinin göğsüne namahrem eli değmesin" diye toprağa düşenler, bu rezil gidişata daha ne kadar izin vereceksiniz?

Cemaat için bunların inlerine gireceğiz diyen Başbakan ve Cumhurbaşkanına rağmen gerçek kan emen ayıların gerçek inlerini ne zaman yerle yeksan edeceksiniz? Tarafınızdan Mehmetçiğin kanlarıyla sulanmış vatan topraklarında koca ayakların, pis cenabetlerin, Vandalları, ateşe tapan kan dökücülerin, dağlarımızı parselleyen teröristlerin, yol kesen sözde özgürlük bezirganlarının daha ne kadar gezmelerine izin vereceksiniz?

Bu suç, terör, düşman, ihanet şebekesinin, uyuşturucu şirketinin gidişatına, Atatürk heykeli yakmakla vermek istedikleri mesajlar dur demezseniz vay ki vay. Bu işin sonunun nasıl bir noktaya gittiğini göremiyor musunuz? Gözlerinize perde mi indi?

 

****

İngiliz uşağı Said'in torunlarının, Emeni destekli Büyük İsrail amacına hizmet ettiklerini görmüyor musunuz? Türk milleti -Yetti artık! Demeden bu gidişata dur deyin. "Senin devletin" diyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanına "Benim devletimse dışarı çıkın" diyen genç komutanın vakarını, ferasetini, anlayışını, cesaretini gösteremiyorsanız daha fazla o makamlarda oturmayın!

Atatürk heykelinin yakılmasıyla top yekun Cumhuriyet değerlerinin yakılmasına seyirci kalan AKP hükümeti ve susan yetkili kurumlar, bu hadsizliğin cezasını vermezseniz mutlaka ve mutlaka verenler bulunur.

İş işten geçmeden bu gidişata dur deyin! 

Sağlıcakla kalın!