“Sabri Şenel: Trabzon’dan Gelen Dost Ziyareti, Geleneksel Değerlere Saygının İfadesi” “Sabri Şenel: Trabzon’dan Gelen Dost Ziyareti, Geleneksel Değerlere Saygının İfadesi”
 Nedir bu Allah aşkına; canlı bitkilerle, o da  yetmiyor, mobilya süslemelerle otobanlar boyunca yapılan peyzaj çalışmaları. Yeşil alanlar yetmiyormuş gibi beton duvarları da yeşil bitkilerle giydiriyorsunuz.

Nedir bu israf. Yahu mevcut doğal yeşili koruyun o bize yeter.

Nerdeyse mercimek tarlalarını, peyzaj çalışmaları için yetiştirilen bitki tarlalarınıza dönüştürdünüz. Sizi gidi uyanıklar sizi. Bütün bunların kendi zengininizi yaratmak için belirlediğiniz bir yöntem olduğunu elbette biliyoruz.

Yahu dağı, taşı, toprağı süslemeyi bırakın; hak, hukuk, adaletin teminatı demokrasiz ne alemde siz ondan haber verin.

Nasıl olsa fetöcü değiliz rahatlığı içindeyken şimdi de birden bire  bambaşka saiklerle yaptıklarımız, ettiklerimiz, düşündüklerimiz Fetö'nün söyledikleri ile örtüşürse; "Gel bakayım buraya" tedirginliğini yaşıyoruz. 15 Temmuz üzerine aklımıza yatmayan bir şeyler söylesek "Bak hele fetöcüler de aynısını söylüyor" diyorsunuz.

Bakın bizden söylemesi; gene kandırılıyor olmayasınız. Bir zamanlar aynen sokaklarda kağıt toplayanların geniş, büyük çuvalları gibi elinize geçen her şeyi Ergenekon çuvalına atmıştınız (Yapanlar fetöcüler olsa bile, iktidar sizdiniz) şimdi de işinize gelmeyen ama kendinizce terbiye etmek isteğiniz her kim olursa olsun Fetö çuvalına atıyor, sizden olmayan her muhalif sese bu tedirginliği yaşatıyorsunuz.

Peyzaj işlerini bırakın artık, demokrasiye bakın.

Mehmet Soral


Editör: TE Bilisim