Avrupa’nın bir gelişmişlik sırrı hikayesi Avrupa’nın bir gelişmişlik sırrı hikayesi

CEVRİYEM...
Sebeb i Med'den hemzem,neden muttasıl iken munfasıl olduk?
Arızaya bağlama ne olur..lazım ı sükun ol, evine dön..Söz bir daha gunne yapar gibi kafanı ütülemeyeceğim!kelimelerimi seçerken özellikle muhaffef olanlarını tercih edeceğim..Sen konuşurken hep dinleyeceğim..
Arız ı olur durur isen,kaç vecih olur isen ol kabulümsün..İşmamına kurban olduğum yalvartma gayrı..mahrecim,sıfatım kalmadı..avam kıraatı gibi dağıldım..sekte sonrası nefesi kesilen acemi imama döndüm..Gel dön evine..eskisi gibi iklab olalım..
Daha olmadı te'ye uymuş dal gibi mütecaniseyn et beni..sana karşı makabli kesreli ra gibi ince olucam..Ne olur sende bişeyler söyle..
Huruf u mukatta gibisin anlamıyorum seni...biraz muhkem ol canımı yee..söylediklerimi tahaddi olarak algılama..beni dirayet tefsiri gibi kafana göre yorumlama..söylediklerimin siyakına sibakına bak..hatta sebeb i nüzulüne de bak..her dediğime inanasın diye illa mekki sure gibi yemin mi edeyim..her konuda zahirime bakma benim..anlayasın diye tertil üzere konuşuyorum..sende derdini böyle anlat..
Koyduğun kurallar kalıcı olsun..bir gün kural koyuyorsun ertesi gün nesh ediyorsun..
İcazül Kuran gibisin..her yaptığını, her söylediğini tefsir etmek için sülalenden en az 10 kişinin rivayetine başvuruyorum..Sana yalvardığım kadar kıraatimi düzeltmeye çalışsaydım, Ahmet Hocadan Yasin'i geçerdim..Geleceksen gel gelmeyeceksen diğer 3 hakkımı kullanıp talak ı selaseyi kafana geçireceğim Alıntı

Editör: TE Bilisim