Yörükler - Kökeni ve tarihçesi Yörükler - Kökeni ve tarihçesi
 Bu videoda ne var?

MÜRİDİN EŞİNİ ŞEYHİNE SUNMASI:
10:17

Cehennemin kapısında duran şeyh:
01:28

Şeyhe köle olmak:
03:34

Allah’tan vahiy alan şeyh:
06:40

Şeyhe Allah’tan fazla itaat etmek:
08:29

Namazı bile yasaklasa şeyhe tabi olmak şartmış:
04:52

Allah’a ve ahiret gününe iman eden şirke ve hurafeye sessiz kalmamalıdır. Adıyaman Menzil tarikatı sohbetlerinde ve yayımladıkları kitaplarında bol miktarda gayri islami inanç ve iddia bulunmaktadır. Menzil şeyhinin ve sufilerin uyarılması şarttır.

Ümmeti şirk bataklığına çeken, kibrit kutusunda cennet vaad eden ve kendilerini tanrı gibi kurtarıcı sayan bu dinci çeteye karşı halkımızı uyarmak şarttır.

Adıyaman, Menzil, menzil ilahileri, menzil ilahi, menzil zikir, menzil sofileri, menzil kaside, menzil köyü, menzil gavs, menzil şeyhi, Semerkant sohbetleri, Adıyaman menzil, menzil ilahileri, menzil gavs, gavsı sani, kibrit seyda menzil, menzil dergahı, menzil sofi şeyh, seyyid abdülbaki, Menzil şeyhinin torunu, Adıyaman Menzil Şeyhi, Sofiler ve Menzil Tarikatı, Şirk Bataklığı, menzil, mahmud efendi menzil hakkında, minah, ebu hanzala menzil, kibrit menzil, Müridinden bana kadın getir diyen şeyhe ne denir?

Bunu kerametmiş gibi anlatan, inanan, kitaplarında yer veren kişilere ne demek gerekir?

Allah’ın hangi elçisi bene şarap getirin, bana kadın getirin demiş?

Allah’a dost olmak için eşini şeyhine veren adamda din iman kalır mı?

Böyle ahlaksız masalları anlatan kişiler şimdi Allah dostu mu oluyorlar? Şeyhe köle olmak farzdır, vaciptir ömrümüz boyunca onların hizmetkârı olacağız diyenlerin sonunda müritlerinden neler isteyebileceklerini görüyorsunuz değil mi? Tarikatlardaki cinsel ahlaksızlıklar elbette bununla sınırlı değildir. Buraya sığdıramayacağımız kadar fazladır.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:


Editör: TE Bilisim