İntikam veya affetmek İntikam veya affetmek
 Subhanallah....

HİNT YARIMADASI ALİMLERİ TEMSİLCİSİ SELMAN EL-HÜSEYNİ EN-NEDVİ’NİN HAREM İMAMI A.RAHMAN SÜDEYS’E VERDİĞİ TESİRLİ CEVAP.
“Seni ümmetin Salihlerinin en hayırlılarından biri olarak umuyorduk. Hakkı söylüyordun. Dualar ediyordun. Mübarek geceleri ihya ediyordun. Fesih ve akıcı bir dil sana bahşedilmişti. Allah’ın bahşettiği nimetleri ibadetlerde kullanıyordun.
Bir de baktık ki, Haremin minberine çıkıyorsun ve İslam ümmetine hainlikleri, nefretleri ve kinleri ortaya çıkmış olan fasık ve zalim idarecilere yalakalık yapıyorsun.  Onlar için mücadele ediyorsun. Peki, kıyamet günü Allah’ın huzurunda kim senin için mücadele edecek?
Harem topraklarında açık ve net bir şekilde yalan söylüyorsun, kan dökücü mücrim katilleri savunuyorsun, iyi ve salihlerden olan müminleri de itham ediyorsun.
Allah için sana soruyorum:
Dr. Mursi mi terörist? Muhammed Bedi mi terörist? Karadavi mi terörist? Ezher Alimler Cephesi mi terörist? Dünya Müslüman Alimler Birliği mi terörist? Ureyfi, Selman Avde, Aid Karni ve Harem bölgesinin onlarca alimi mi terörist????
Allah için sana soruyorum:
Öldürülenler kimlerdi, işkence görenler kimlerdi, hapsedilenler kimlerdi ve Allah için eza çekenler kimlerdi? Merkezleri yakıldı. Polis ve baltacılar onları katletti. Askeri Konsey terörist mi peki?!!!!
Başkalarının uşağı olan Mısır ordusu mu güvenliği ve huzuru sağlayacak? Kirli ve iğrenç olan polis mi güvenliği ve rahatlığı sağlayacak?
Oruçlularken ve Allah’a yönelmişlerken sabah namazını kılanları katledenler mi güven ve huzuru yayacak???
Baltacılar mı güven ve rahatlığı yayacak?!!
Kıptilerin Papası, israilin netanyahusu, siyonist çocukları ve haçlılar mı Mısır’ın güven, barış ve rahatlığını istiyorlar?
Adli Mansur, Muhammed Mursi’den daha mı iyi? Yahudiler sana göre müminlerden daha mı iyidirler?!
16 Şevval 1434 tarihli cuma hutbeni dinledim. Sen, Haremin minberine takvan ve iyiliğin için değil belki tağutlara meyledenlerin, zindanları iyi insanlarla dolduranların, hayâsız ve müstehcen kanallarla fuhşiyatı yayanların borazanlığını yapmak için çıkıyorsun. Sen onların Haremi Şerifte yayıldığını da görüyorsun. Faizle çalışan bankaları kurarak ve koruyarak Allah’a ve Resulüne savaş açanları övüyorsun, paklıyorsun ve savunuyorsun, ama sıkıntı ve işkence altındaki Rahman’ın kulları müminlere ise, savaş açıyorsun ve saldırıyorsun?!
Allah’tan korkmaz mısın? Seni yerin dibine geçirmesinden çekinmez misin? Allah’ın gazabının üzerine inmesinden ürkmez misin?
Allah’ın rızasını mı istiyorsun, yoksa tağutların rızasını mı?
Gerçekten Hind, Pakistan, Bangladeş ve diğer milletler teravihlerdeki imamlığını, hutbelerini ve dualarını seviyorlardı. 
Şimdi ise iş tersine döndü ve bu milletler; nifak, yalan ve Harem topraklarında Allah’a karşı olan cüretinden dolayı seni sevmiyorlar ve nefret ediyorlar.
Harem senden Allah’a sığınıyor, O’ndan yardım istiyor ve alim olduğu halde hakkı gizleyen ve hakkı batılla örtenlere lanet ediyor.
Sizin yanınızdakiler biter, ama Allah katındakiler kalıcıdır. Şüphesiz Allah, dinine yardım edenlere yardım eder. Muhakkak Allah güçlü ve üstündür.
Selman El-Hüseyni En-Nedvi
Hint Yarımadası Alimleri Temsilcisi

Editör: TE Bilisim