“Su felsefesi” Su gibi aziz ol! “Su felsefesi” Su gibi aziz ol!

Konya'da,  cep telefonunu çalmaları için teyzesinin evine  hırsız gönderdiği iddia edilen kadın ile girdikleri evde bağladıkları kadının  telefonunu, ziynet eşyası ve parasını alan 3 kişi, tutuklandı. 
 
Alınan bilgiye göre, Nevin K. (32), aralarında husumet bulunan teyzesi  Esme Ç.'nin (61) telefonunu çalmaları için anlaştığı 3 kişiyi, kadının evine  gönderdi.
 
Eve giden 3 kişi, Esme Ç'yi darp ederek ellerini, ayaklarını ve ağzını  bağladı. Esme Ç.'den evdeki değerli eşyaların yerlerini öğrenen şüpheliler, 3  altın bilezik, bin 500 lira para, kolye, yüzük ve cep telefonunu alarak kaçtı.
 
Olaydan sonrası şüphelilerin yakalamak için çalışma başlatan polis,  Esme Ç.'ye ait olduğu ileri sürülen cep telefonunu Nevin K'nın evinde buldu. Nevin  K'nın verdiği bilgiler doğrultusunda polis, şüpheliler Harun Reşit T. (21),  Mustafa G. (22) ve Adem K'yı (18) gözaltına aldı.
 
Evli ve bir çocuk annesi Nevin K'nın verdiği ifadede, aralarında  husumet bulunan teyzesinin telefonunu, kimlerle konuştuğunu belirlemek için  çaldırdığını söylediği belirtildi.
 
Nevin K. ve diğer 3 şüpheli, yağma, kişi hürriyetini yoksun kılma ve  darp suçlarından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

(Kaynak: Gazetevatan)

Editör: TE Bilisim