31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi 31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi
 Siyasete MHP ile başlayan ve kendisini "Türk milliyetçisi" olarak tanımlayan eski bakanlardan Yaşar Okuyan, katıldığı bir televizyon programında MHP'ye ağır eleştiriler yöneltti. AKP ile "cumhur ittifakı" kuran MHP'ye "iç güveysi oldular" diyen Okuyan, "MHP tek başına seçime girse yüzde 5 bile alamaz" diye konuştu.

2019 seçimlerine giderken, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında kurulan "cumhur ittifakı" eski bakanlardan ve MHP tandanslı bir siyasetçi olan Yaşar Okuyan tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Çağlar Cilara'nın programına konuk olan Yaşar Okuyan, MHP'yi AKP'nin kuyruğuna takılmakla suçladı. "2019 seçimleri AKP iktidarının sonudur" diye konuşan Okuyan, "Hilesine, hurdasına, baskısına, antidemokratik uygulamalarına, yasal düzenlemelerine her şeye rağmen... Yazın bir kenara, altına imza Yaşar Okuyan. Şurada 1,5 sene sonra seçimler... Gelin bu kaydı burada bana gösterin. Yanılmışsak özür dilerim." şeklinde konuştu.

CELAL ADAN'IN GÖZÜNÜN ÇİÇEĞİNİN ORTA NOKTASINI ÖPEYİM


Sunucu Çağlar Cilara'nın "Celal Adan potansiyelimiz yüzde yetmiş diyor" sözleri üzerine Okuyan şunları söyledi:


"Celal Adan'ın gözünün çiçeğinin orta noktasını öpeyim. Benim arkadaşımdır. Geç onu, yüzde 70... Peki o zaman sayın Celal Adan'a şunu sormak gerekmez mi? Yüzde 70'se bu cumhur ittifakı siz demek ki asgaride -hadi diyelim 50'si AKP'nin- 20'si de sizin... Neden AKP'nin kuyruğuna takıldınız? Biliyorsunuz ki tek başına seime girerseniz yüzde 5 bile alamayacaksınız. Onun için gittiniz oraya. İç güveysinden gittiler..."

(Kaynak: Milli Gazete)




Editör: TE Bilisim