İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
İzmir'in Gaziemir ilçesinde meydana gelen olayda, dışarı çıkmak için evinden ayrılarak apartman merdiveninden inmeye çalışan Abdulkadir Tirikoğlu (72), apartman merdivenlerinden düşerek hayatını kaybetti.

Olay, akşam saat 19.00 sıralarında, Gaziemir ilçesi Sarnıç semti 1044 Sokak numara 46'da meydana geldi. Sözkonusu adreste yalnız yaşadığı belirtilen ve kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Abdulkadir Tirikoğlu, dışarı çıkmak istedi. Apartman merdivenlerinden inerken bir anda dengesini kaybeden Tirikoğlu, merdivenlerden yuvarlanarak yere düştü.

Başını beton zemine çarparak ağır yaralanan Tirikoğlu, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tirikoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilisim